Oh Happy Day
Oh Happy Day

LES SOUND SIX, IMMUNES UNA SETMANA MÉS!

Sound Six torna a obtenir la immunitat després d'haver-ho aconseguit també la setmana passada. El sextet circula sense fre per l'autopista de l'"Oh Happy Day"Sound Six torna a obtenir la immunitat després d'haver-ho aconseguit també la setmana passada. El sextet circula sense fre per l'autopista de l'"Oh Happy Day". Per altra banda, Acústic5 és el grup eliminat. La seva llum i energia diuen adéu a tots els espectadors del món "Happy".

El jurat és cada vegada més exigent i els nervis es noten tant a sobre com darrere de l'escenari. I és que ja portem 4 gales i els errors es comencen a pagar cars. Sort en tenen els nostres grups vocals de l'Anna Simon. Una setmana més, posa pau, treu ferro a les crítiques del jurat i ens guia per l'univers del programa.

La nit va començar carregada d'emocions. Els Not Named van encetar la gala amb "Start a Fire", de John Legend. El resultat? Va atorgar tres verds als gironins.
 


Els més jovenets van ser els segons a cantar. Friendship Sound, amb "Catch & Release", de Matt Simons, va seguir l'estela de verds que Not Named havia deixat.
 


La nit havia començat amb molta força i Kundala es va sumar a la festa amb "Dies feliços" -Happy Togheter-, de The Turtles. La seva versió en català i la gran irrupció de Germán com a solista van significar els tres primers verds per Kundala.
 


Les Jukebox van arribar nervioses per la complexitat del ball. I és que "Ain't your mama", de Jennifer Lopez, era tot un repte. El jurat va detectar problemes en la combinació de veu i ball, i les va nominar per primera vegada en el programa.
 


Arribats a l'equador, era el torn de Loka Linda. "Lost on you", de LP, va dur més problemes dels esperats a la Carla i el Juan. No van tenir ni la solvència ni el control d'altres gales, cosa que va provocar la seva nominació.
 


Seguidament van aparèixer les guanyadores de la setmana anterior. Les Sound Six no podien ser eliminades, però van sortir a totes. El jurat va percebre la seva força i la seva proposta interpretativa. Finalment, es van tornar a convertir en les guanyadores de la setmana.
 


Però encara quedaven coses per decidir. Els Acústic5 van entrar amb il·lusió i disposats a repetir l'èxit de la gala anterior. "No Air", de Jordin Sparks, no va convèncer al jurat, motiu pel qual es van convertir en els tercers nominats de la nit.
 


L'últim grup de la nit va ser Le Due Donne. Allunyant-se de les discussions de la setmana passada, van tornar al camí de la tranquil·litat amb "El cant de l'enyor", de Lluís Llach.
 Finalment, no van poder actuar les Henna, que segueixen amb petits problemes mèdics que impedeixen la seva participació al programa. Des d'aquí enviem molts ànims i una ràpida recuperació.

I tot això en una nit! Increïble veritat? La setmana que bé, molt més i millor.
Anar al contingut