Anna Simon amb Gisela Villamayor, que ha cantat sola
Anna Simon amb Gisela Villamayor, que ha cantat sola
Per motius "personals i professionals"

Le Due Donne abandonen "Oh Happy Day"

El duet ho ha comunicat de manera inesperada durant la novena gala. Gisela Villamayor, una de les components, s'ha acomiadat cantant tota sola "El cant dels ocells"

En una nit d'emoció i sorpreses, Le Due Donne han deixat l'"Oh Happy Day". El duet femení ha comunicat que abandonava el concurs musical de TV3, de manera inesperada, durant la novena gala, en què s'havien de decidir les quatre formacions que arribarien a la semifinal.

La soprano Gisela Villamayor, una de les components de Le Due Donne, ha sortit tota sola a l'escenari per explicar que la seva companya, la mezzosoprano Mar Esteve, havia pres la decisió de deixar el concurs "per motius personals i professionals", tal com ella mateixa ha comunicat en un missatge gravat. "Agraeixo moltíssim a tots els que han fet possible que Le Due Donne puguem ser aquí, disfrutar d'aquesta experiència i aprendre moltíssim", ha afegit Mar Esteve en aquest vídeo.

Le Due Donne han protagonitzat moments polèmics a "Oh Happy Day", i també d'altres de més divertits:

Una vegada comunicada aquesta decisió, el jurat d'"Oh Happy Day" ha mostrat la seva sorpresa. "Estem sobtats i descol·locats... Estem convençuts que ha de ser una decisió molt meditada, ja que per un artista deixar orfe el seu públic, que li ha donat suport sempre, és l'última opció. Si la Mar ha pres aquesta decisió, és que li ha donat moltes voltes... i ens sap greu", ha dit Daniel Anglès.

"M'hauria encantat saber què passava amb vosaltres a 'Oh Happy Day', perquè jo us veia amb moltíssimes possibilitats d'arribar a la final, i fins i tot guanyar-la. És una llàstima perdre el vostre talent, us trobarem a faltar", ha dit la cantant Gisela.

El jurat també ha preguntat a Gisela Villamayor si Le Due Donne tenen futur com a duet: "Ara estem en una situació delicada i el futur és incert", ha explicat la ja exconcursant d'"Oh Happy Day". Després d'agrair el suport a l'equip del programa i la resta de participants, s'ha acomiadat de l'escenari cantant tota sola un fragment d'"El cant dels ocells".

Al final del programa, el jurat ha decidit no eliminar cap dels dos grups nominats a la gala. Per tant, els quatre participants que passen a les semifinals són Sound Six, Friendship Sound, Obmud i Not Named.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut