Oh Happy Day
Oh Happy Day

La segona gala i el ball d'emocions

Gran contrast de sensacions, les que hem viscut en aquesta segona entrega de l'"Oh Happy Day". Grups que han remuntat el vol, sorpreses, llàgrimesGran contrast de sensacions, les que hem viscut en aquesta segona entrega de l'"Oh Happy Day". Grups que han remuntat el vol, sorpreses, llàgrimes i, per descomptat, la millor música!

Les Henna van ser les grans beneficiades de la nit, ja que van guanyar la immunitat per la setmana següent. Per altra banda, els 4GAMI van viure la situació inversa. Van veure com el seu pas pel programa s'acabava.

I l'Anna Simon? Va estar tan espontània com sempre. Condueix el programa, dóna suport moral als concursants i relaxa el jurat. Per què? Doncs perquè el nivell és molt alt i el nostre jurat sua per valorar objectivament les actuacions. I ho aconsegueixen! No us ho creieu? Mireu, mireu.

Els Obmud van ser la primera actuació que va valorar el nostre jurat. Venien molt nerviosos de la primera gala, però el seu talent va brillar. El jurat els va donar tres verds per la seva versió de "Riptide".
 Les segones a participar van ser les Sound Six. Un grup amb un repte molt complicat: "Break Free" d'Ariana Grande. Tot i així, van aconseguir "trencar" l'escenari amb la seva interpretació.
 


Tercer torn per els Acústic5 i la interpretació de "Amb tu" de Cybee. El jurat va detectar nervis i por de cometre errors. Es van convertir en els primers nominats de la nit.
 


Le Due Donne es va presentar amb una cançó coneguda arreu del món. "My heart will go on" de Celine Dion. Com sabeu, pertany a la banda sonora de la pel·lícula "Titànic". Molta responsabilitat que no va afectar gens la Mar i la Gisela.A continuació, van arribar les Jukebox amb la cançó "Només amb tu", d'Animals. La seva gran capacitat de transmetre va ser superior als petits problemes d'afinació.
 


Primera actuació del Juan, de Loka Linda, sense el piano. L'experiment va ser tot un èxit i la seva compenetració amb la Carla va encantar al jurat. Tres verds per la seva versió de "We don't talk anymore" de Charlie Puth i Selena Gómez.
 


"Dream a dream of me" d'Ella Fitzerald és la cançó que van interpretar els 4GAMI. El jurat va comentar la seva falta de frescor en la coreografia i en l'execució. Es van convertir en els segons nominats de la nit.
 


A continuació, apareixen els Friendship Sound cantant "Stitches" de Shawn Mendes. Les valoracions van ser una suma d'elogis per a l'Eric i l'Alexandra. Tot i no fer la seva millor actuació, van impressionar el Peter, la Gisela i el Dani.
 


Kundala van ser els següents i van interpretar "The Scientist" de Coldplay. Va ser l'última actuació del Dani, el "beatboxer" del grup. Ara, se'ls presenta un repte molt important: hauran de continuar sense una dels seus membres.I van arribar els Not Named, que van cantar "Simply the Best" de Tina Turner. La Verònica, l'Andrea, el Juan Carlos i el Daniel tenien la immunitat però, igualment, ho van donar tot. El jurat va correspondre l'esforç amb bones valoracions i els Not Named va marxar de l'escenari amb un somriure d'orella a orella.
 


L'última actuació de la nit: les Henna i la seva interpretació de "Somewhere only we know" de Keane. La Gemma i l'Ana van emocionar i van rebre elogis que no s'esperaven. I és que van ser la millor actuació de la nit i, pe això, tenen la immunitat per a la pròxima gala.


Així, doncs, ball de sensacions a l'"Oh Happy Day". Dissabte que ve, a les 21.55, més i millor!
Anar al contingut