Oh Happy Day
Oh Happy Day

La gran final

Aquesta temporada hem vist espectacle, hem escoltar bona música, hem rigut, hem plorat, ens hem emocionat, hem descobert grans cançons i grans artistesAquesta temporada hem vist espectacle, hem escoltar bona música, hem rigut, hem plorat, ens hem emocionat, hem descobert grans cançons i grans artistes. Segurament per això, la final va ser trepidant.

Tres grups, els Not Named, les Sound Six i els Friendship Sound, se sotmetien al judici del jurat més dur: el públic. Aquest any, però, hi va haver dues voltes. A la primera, es va descobrir qui eren els tercers finalistes d'enguany. A la segona, només quedaven dos grup que es disputaven el micròfon del programa.

Per al nostre jurat, la nit havia de ser ben tranquil·la. Per primera vegada, no jutjaven, no valoraven. Simplement, eres tres espectadors més. Però tampoc estaven tranquils. Qui guanyaria? Què diria el públic? Preguntes per a les quals no tenien resposta i que no van poder respondre fins al final del programa, moment en què Anna Simon llegia qui eren els guanyadors de la quarta edició de l'"Oh Happy Day".

La nit va començar amb un gran espectacle. L'Anna Simon, el Peter Vives, la Gisela i el Daniel Anglès van complir la seva promesa: ens van cantar "Let Me Entertain you".
 Començaven les cançons de la primera ronda. Els primers de cantar van ser els Not Named, que van interpretar amb una força i un gran talent el tema de Janis Joplin "Piece Of My Heart".
 


Després, els Friendship Sound cantaven la seva primera cançó de la nit. Es tractava d'"Agost", d'Els Pets. Sentiment, l'Eric al piano i els nervis a flor de pell.
 La primera ronda, la van tancar les Sound Six amb "Chained to the Rythm", de la Katy Perry. Acabada la seva actuació, es van tancar les votacions per la primera ronda. Qui seria el tercer finalista?
 


Doncs va ser Not Named. El quartet gironí va encaixar molt bé el cop. Com sempre i amb un gran somriure, els Not Named es van acomiadar del programa tot cantant "Navegant", de Rod Stewart.
 


Començava, aleshores, la segona ronda. I les primeres de cantar eren les Sound Six. El seu "Dins el meu cor", de Phil Collins, ens va emocionar com mai.
 


Els últims finalistes de cantar van ser els Friendship Sound. Van fer una enèrgica versió de "Another Day", de Jamie Lidell.
 


Les votacions es van tancar i el Marc Giró va portar a plató el sobre amb el guanyador. Com ja sabeu, els Friendship Sound van ser els guanyadors. Voleu recordar el moment?
 


Aquí acaba aquesta gran edició. Només ens queda gaudir de l'"Oh Happy Love", un programa especial de Sant Jordi on descobrirem, segons els vostres vots, quines són les vostres 30 cançons d'amor preferides. S'emetrà aquest dissabte 22 a les 21.55. No us el perdeu!
Anar al contingut