Una estatueta Oscar en gran i cortines de fons
L'edició d'enguany dels Oscars tindrà tres presentadores de la gala (Reuters/Mike Blake)

La cinquena gala va ser de pel·lícula!

Cap de setmana d'Oscars! A l'"Oh Happy Day" hem fet un programa únic, inspirat en les grans pel·lícules que han tingut rellevància als premis més importants de HollywoodCap de setmana d'Oscars! A l'"Oh Happy Day" hem fet un programa únic, inspirat en les grans pel·lícules que han tingut rellevància als premis més importants de Hollywood. Els nostres concursants van cantar alguns dels temes més famosos de la història del cine.

Amb l'Anna Simon com a presentadora d'aquesta gala tan especial, i comptant amb les sempre oportunes valoracions del Peter, la Gisela i el Dani, el programa va brillar al més pur estil Hollywood. De fet, els nostres concursants van entrar al plató trepitjant catifa vermella! Més glamur no podia ser!

Les guanyadores de la nit van ser Le Due Donne. La Mar i la Gisela són immunes per la pròxima gala, però no es poden relaxar perquè el jurat no en deixa passar ni una. I, sí, va ser un programa de cine, però la nostra història no té un final gaire feliç ja que, com sempre, hi va haver expulsió. I li va tocar a Loka Linda, la parella més veterana es va acomiadar després de cinc setmanes al programa!

La gala va començar amb la cançó guanyadora de la setmana anterior. Les Sound Six van tornar a cantar "Àngels", de Robbie Williams.

Les Jukebox van ser les primeres d'actuar i ser valorades pel jurat. Després de l'ensurt de la setmana anterior, no podien tornar a ensopegar. "Grease is the word", un gran tema de la pel·lícula "Grease", va reunir els tres primers verds de la nit.
 


Henna tornava a l'escenari després de dues setmanes d'absència. I sembla que estan plenament recuperades! La seva versió d'"Everything I do", de Robin Hood -en català-, va tornar ha donar tres verds.
 


El tercer torn va ser per a Loka Linda. La Carla i el Juan van cantar "City of stars", de l'èxit internacional "La La Land". La seva versió no va fer el pes al nostre jurat i es van convertir en els primers nominats de la nit.
 


Sound Six no podien ser nominades però, com sempre, van cantar amb el cor. Ambientades al més pur estil James Bond, van interpretar "Golden Eye", de Tina Turner.
 


La Gisela i la Mar tornaven al clàssic amb "Un bel di vedromo", de Puccini. La cançó va emocionar tant com les seves veus i els verds van aparèixer en unanimitat.
 


Kundala va passar una muntanya russa en les últimes votacions. En aquesta gala buscaven l'estabilitat, i la van aconseguir. Amb "Little Green Bag", de Reservoir Dogs, van convèncer el nostre jurat.
 


El Juan Carlos de Not Named va fer de solista per primera vegada en català. El repte va resultar d'allò més bé, però el jurat es va fixar en els seus companys de grup. En Dani, l'Ariadna i la Verònica no van complir en el seu paper de cor i el grup es va convertir en el segon nominat de la nit.
 


L'últim grup va ser Friendship Sound. L'Eric i l'Alexandra van cantar "Love is an open door", de Frozen, en català. Es van mostrar molt divertits, però no van satisfer tots els membres del jurat. Tot i així, van aconseguir la salvació i els continuarem sentint la setmana ve.En resum, un especial Oscars ben variat. La setmana que ve tornem amb més cançons, més emocions i més música. Més "Oh Happy Day"!
Anar al contingut