Jurat "Oh Happy Day"

DANIEL ANGLÈS
El Daniel Anglès representa la veterania del jurat i té clara la seva responsabilitat: vol aconseguir que tots els grups vocals treguin el màxim profit del seu talent. El Daniel ha sigut director de càstings de molts espectacles musicals realitzats arreu d'Europa i, amb aquesta experiència, sap què busca dels concursants. Si ho voleu descobrir, haureu de mirar el programa cada setmana.


GISELA
La Gisela entén perfectament com funciona un concurs musical i quin ha de ser el tarannà dels aspirants: si no s'esforcen al màxim i respecten la música, no arribaran enlloc. Dolça però directa, encoratjadora però exigent, intentarà polir tots aquells diamants en brut que passaran per l'escenari. La Gisela és cantant, empresària, una de les veus de Disney... Qui no voldria tenir-la de mestra?


PETER VIVES
Tots coneixem l'actor Peter Vives de sèries com "La Riera" o "Velvet", però quin tipus de jurat serà? El Peter creu fermament que tots els grups vocals han de transmetre les emocions que desperten les cançons. De fet, serà el membre del jurat que filarà més prim amb les interpretacions dels concursants. Sí, ell ens assegura emoció i profunditat sobre l'escenari!

Anar al contingut