Condicions de participació de l'acció promocional "Concurs Danone per venir de públic a 'Oh Happy Day'"

El programa "Oh Happy Day" del canal de televisió TV3 de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (en endavant, CCMA) organitza una acció de participació denominada "Concurs Danone per venir de públic a Oh Happy Day" per la qual els interessats podran participar en una gala del programa.

L'acció de participació es regirà per les següents bases:

1. Dates de participació

Els interessats podran inscriure's per poder accedir a la promoció des del dia 21 de gener al 5 d'abril (tots dos inclosos).

2. Àmbit territorial

Podran participar en aquesta acció totes les persones residents al territori nacional.

3. Requisits i mecànica

El concurs permetrà que 5 participants cada setmana guanyar una entrada doble per a assistir de públic al concurs de TV3 "Oh Happy Day", que s'emet setmanalment els dissabtes. El desplaçament ha de ser assumit pel concursant.

Per poder guanyar una de les 5 entrades dobles setmanals és necessari que el concursant contesti l'enquesta publicada setmanalment a la pàgina de Facebook del programa. Entre tots els participants setmanals se sortejaran les 5 entrades dobles. Els participants que hagin compartit l'enquesta al seu perfil de Facebook tindran el doble de possibilitats de ser triats en el sorteig. El sorteig serà generat de manera automàtica utilitzant el sistema de Facebook Polls Pro

L'organització del programa contactarà amb els guanyadors a través de missatgeria privada al seu perfil de Facebook o bé a través del correu electrònic associat al seu perfil de Facebook.

Podran participar en aquesta promoció les persones majors de 14 anys.

La CCMA podrà publicar a les seves webs i a les xarxes socials on tingui presència les fotografies i els noms de les persones que resultin guanyadores del concurs.

4. Premi

Els participants en el concurs podran guanyar 5 entrades dobles per assistir com a públic a la gala setmanal del programa d'"Oh Happy Day".

5. Acceptació de les bases i autoritzacions de publicació de continguts

La participació en aquesta acció promocional implica, per si mateixa, l'acceptació d'aquestes bases i el criteri de la CCMA pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada de l'acció i de l'elecció dels guanyadors. L'incompliment d'aquestes bases per part dels concursants en comportarà l'exclusió.

6. Protecció de dades

La CCMA informa que les dades dels participants s'inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal i s'utilitzaran amb la finalitat de poder gestionar aquesta acció de participació. Trobareu la informació específica en la nostra Política de protecció de dades.

El concursant també autoritza l'equip del programa de TV3 que es posi en contacte amb els participants o guanyadors per missatgeria privada a través del seu perfil a Facebook o bé a través del telèfon facilitat a l'enquesta per aclarir qüestions relacionades amb la seva participació segons el que estableix la Llei 34/2002, d'11 de juliol.

7. Condicions generals de participació.

https://www.ccma.cat/avis-legal/participacio

Anar al contingut