Oh Happy Day
Oh Happy Day

Arribem a l'equador amb una sorpresa inesperada

Cada vegada queden menys grups i els nervis i les emocions estan a flor de pell. Molta competència, moltes il·lusions i una semifinal que cada vegada està més a prop


Cada vegada queden menys grups i els nervis i les emocions estan a flor de pell. Molta competència, moltes il·lusions i una semifinal que cada vegada està més a prop. Friendship Sound van cantar "Take Me To The Church" amb la que es van convertir en la millor cançó de la nit. I les Jukebox ens van deixar després de que el jurat considerés que era el seu moment per abandonar el programa.

El Daniel Anglès, la Gisela i el Peter Vives no en deixen passar ni una. De fet, sembla que el Peter es comença a animar amb els vermells. A aquestes alçades del programa, els petits errors porten a la nominació i la nominació... mai se sap com pot acabar.

Kundala va començar cantant "El seu gran hit", de Els amics de les arts. De fet, la banda va visitar a Kundala als assajos! Sembla que va ser una visita efectiva ja que, tot i que el jurat va dubtar, van aconseguir dos verds i, per tant, fugir de la nominació.
 


Les segones van ser les Henna. A la sisena gala, l'Ana i la Gemma van cantar dues cançons. Recordeu: per problemes mèdics, no van cantar durant dues gales i el jurat els va proposar aquest repte per compensar. Van començar amb "Cheap Thrills", de Sia. Sembla que no van convèncer al jurat i es van convertir en les primeres nominades de la nit.
 


Després del toc d'alerta de la setmana passada, Not Named volia tornar amb molta força. Amb "Compta amb mi", de Txarango, van sortir a donar-ho tot. El jurat, però, va trobar algunes desafinacions i els gironins es van convertir en els segons nominats de la nit.
 Friendship Sound va passar de "Frozen" a "Take me to church". De nens a adults. El canvi els va venir molt bé i es van endur tres verds i la millor cançó de la nit.
 


Les de Sound Six tenien el repte d'animar la nit amb en el tema "Can't stop the feeling", de Justin Timberlake. El jurat va veure una gran frescor i diversió a l'escenari, compensant-ho amb tres verds! Ara sí, va comentar al grup que els faltava una mica d'electricitat. La aconseguiran per la setmana següent?
 


La Gisela i la Mar actuaven sense la pressió. La immunitat que van aconseguir en la gala anterior va servir per cantar "Amado Mio", de Pink Martini, sense cap preocupació. El resultat? Cal veure'l a continuació!
 


Tornar a l'escenari després d'una nominació durant la mateixa gala no deu se fàcil. Tot i això, els nervis no es van notar i la seva cançó, "Junts", de Jordi Ninus, va aconseguir tres verds.
 


L'última actuació va ser per Jukebox. Cantant "Al·leluia", de Leonard Cohen i en català, van intentar arribar al cor del nostre jurat. Aquest però, va detectar problemes d'afinació i errors en la lletra. D'aquesta manera, Jukebox es convertia en el tercer nominat de la nit.
 


Però faltava la SORPRESA! I és que el jurat va anunciar que hi hauria repesca. Sí,sí, repesca!

Un dels sis grups que ens han deixat durant les darreres setmanes tornarà al programa. Qui serà? No us podeu perdre la pròxima gala d'"Oh happy day"!
Anar al contingut