TV3 lidera les audiències del mes d'octubre amb un 14,1 de quota
TV3 lidera les audiències del mes d'octubre amb un 14,1 de quota
15 mesos consecutius sent líders

Octubre de lideratge i rècords a TV3: s'imposa amb un 14,1% de quota

TV3 continua sent la cadena més vista el mes d'octubre. Destaquen tots els telenotícies, especialment el del vespre, que lideren el rànquing juntament amb "El foraster", "Polònia", "Atrapa'm si pots" i "Quanta guerra!"

TV3 ha tornat a acabar el mes d'octubre líder d'audiència, segons dades de Kantar*. Aquest octubre, TV3 ha aconseguit una quota del 14,1% i ha superat en 3 punts la segona classificada, Antena3, i en 4 punts la tercera, Telecinco.

També lidera la franja del day time i del prime time amb contundència, a 6,5 punts de la segona cadena.

A més, ha liderat l'audiència cada dia del mes d'octubre i col·loca onze programes entre els dotze més vistos. Aquest octubre fan rècords "El foraster", "Polònia", "Atrapa'm si pots", "Joc de cartes" i "Persona infiltrada". "Quanta guerra!" tanca la temporada amb excel·lents resultats.

TV3 continua sent la cadena més ben valorada qualitativament, amb un 8,4, i situa 20 programes en el total del rànquing. Nou programes en el top 10 i 12 en el top 15. Tots els informatius lideren la seva franja i milloren en nombre d'espectadors.

Destaquen aquest més "El foraster", que lidera el prime time dels dilluns i que en l'emissió del programa dedicat a Pratdip va superar el 25% de quota de pantalla, amb 545.000 espectadors de mitjana. "Polònia" també lidera la nit de dijous i "Quanta guerra!" tanca la temporada liderant en totes les emissions i fent la màxima de 419.000 espectadors en el capítol de "Les cartes de l'avi Josep", dedicat a l'avi de l'Albert Om.

Finalment, el concurs "Atrapa'm si pots" és líder la seva franja i obté l'emissió més vista de l'any, amb un 17,6 de quota, la més alta de la seva història.

 

Aquest octubre destaquem els especials i les estrenes

Entre els programes més vistos, a banda dels telenotícies, hi ha espais de tots els temes de la programació de TV3.

L'entrevista al president de la Generalitat obté el 20,3 de quota i supera l'anterior entrevista de Pere Aragonès.

Pel que fa a les estrenes, "Zona franca" arranca amb 134.000 espectadors de mitjana i una quota del 12,5, i és el segon a la franja. En les dues setmanes d'emissió, el programa ha millorat els resultats de la franja de 24 a 25 hores de TV3 en 2,2 punts, i ha aportat 7 dècimes més al total del dia de TV3.
Excel·lent inici de "Joc de cartes", que en el programa dedicat al Millor restaurant de cuina catalana en un mercat de Barcelona registra una audiència acumulada de 762.000 espectadors. El "30 minuts" també ha estrena temporada amb el seu millor resultat amb "Pegasus: l'espia a la butxaca", amb 384.000 espectadors i un 18,2 de quota.

 

Audiències digitals

El nou SX3 s'estrena amb molt bons resultats i destaca a les audiències digitals. Esport3 fa el millor octubre des del 2016. I, pel que fa a audiències digitals, el portal de la CCMA rep 4,4 milions d'usuaris únics i 11,8 milions de reproduccions de vídeo, i "Com si fos ahir" és el programa amb més audiència a la carta, amb més d'1,3 milions de reproduccions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut