"Objectiu Pastorets" és un concurs familiar i divertit, presentat per Roger de Gràcia i dirigit per Abel Folk, que ens descobreix com són "Els Pastorets del segle XXI". Ho fa en quatre edicions: tres de competició i una representació teatral final. Abans, "Objectiu pastorets: el càsting diví", set programes especial amb el càsting.

Els concursants

Els 60 concursants van ser actors aficionats, seleccionats pel programa entre 700 aspirants que van respondre a la convocatòria de càsting. Tots ells van lluitar per guanyar-se un paper a "Els Pastorets del segle XXI". Només vuit van aconseguir protagonitzar l'obra, mentre que la resta hi van fer papers secundaris.


El jurat i els professors

Un jurat format pel periodista Xavier Graset, l'actriu Àngels Gonyalons i la coreògrafa Coco Comín valoren les aptituds d'interpretació, cant i ball dels concursants que compten amb l'ajuda de les principals figures del món del teatre i de l'espectacle a Catalunya, que els impartiran classes magistrals. Entre els professors hi haurà Josep M. Pou, Nina, Tortell Poltrona, Abel Folk, Mercè Comes, el Mag Lari, la coreògrafa Mireia de la Sierra i els músics Joan Vives i Dani Anglès.


L'obra

"Els Pastorets del segle XXI" és una obra teatral que posa al dia els tradicionals "Pastorets". El text és de l'escriptor Xavier Bru de Sala i va acompanyat per la música original que Joan Vives ha escrit per a l'ocasió. Aquesta nova versió, de 75 minuts de durada i amb la intervenció de 83 personatges, inclou diversos números musicals coreografiats per Coco Comín.
 

L'equip del programa

Direcció
Abel Folk i Joan Riedweg

Idea original
Manel Ramos i Toni Doy

Realització
Josep M. Andrés "Aranya" i Toni Janés

Producció executiva Animals Films
Glòria Casanova

Producció
Laura Badal

Anar al contingut