Els protagonistes de "La roca dels Frarets"
Els protagonistes de "La roca dels Frarets"
Del 15 al 22 d'abril

Noves sèries i moltes pel·lícules: les propostes del Super3 per a Setmana Santa

Aquests dies, els súpers podran conèixer personatges nous i viure noves aventures.

Coincidint amb l'inici de les vacances escolars de Setmana Santa, arriben a la graella del Super3 moltes sèries noves:

La roca dels Frarets (cada dia, a les 7.45)

L'Oona és una petita fraret que viu a la roca dels Frarets amb el seu germà Baba, els seus pares i els seus amics, que són un conill, una foca, una musaranya, un cranc i una família de mussols. Cada dia viuen una aventura diferent a l'illa i aprenen, a més a més, a estimar i respectar la natura.

Els Dringuets (cada dia, a les 8.35)

De la mà del Trapella arriben les increïbles aventures dels Dringuets, els habitants de Viladringa, un poblet amb un encant molt especial. Les entremaliadures del Trapella donen a conèixer la sorprenent biblioteca del Pankrat, a crear tota mena d'invents amb el Vanya, a fer unes obres d'art al·lucinants amb el Dinyok, a ajudar la Kotya a trobar una notícia espectacular, a cuinar plats deliciosos amb la Manyunya i a viure un munt d'aventures màgiques amb el Fedyunya, però sobretot ensenyen a descobrir què és l'amistat de debò i que els amics sempre s'han de fer costat.

Històries de caçadors de monstres: A cavalcar! (de dilluns a dijous, a les 9.00)

Els habitants del poble de Hakum tenen una habilitat que els converteix en perillosos davant de la resta del món, i que els obliga a viure apartats: són capaços d'establir un vincle molt fort amb alguns dels monstres que poblen la terra. Si es troben, es converteixen en riders, i el monstre, convertit en monstie, es posa a la seva disposició. L'objectiu d'aquests riders és combatre la Plaga Negra, una mena de pesta que s'estén per tot arreu i enfosqueix tot el que toca. Però la seva manera de fer-ho, honesta i lleial, no sempre es veurà amb bons ulls.

Tib i Tatoum (dissabte, a les 10.50; i diumenge, a les 10.25)

En Tib és un nen que viu en un poblat prehistòric, i el seu millor amic és un dinosaure que es diu Tatum. En Tib té també dues bones amigues, la Tara i la Kori, però no s'entén tan bé amb altres nens del poblat, que es burlen d'ell perquè en Tib té una taca de naixement a la cara. Qui el maltracta més és en Lud, un nen de caràcter difícil, amb l'ajuda dels seus dos amics més propers, en Zac i en Nob. És per això que molt sovint en Tib es refugia en la seva amistat amb en Tatum, amb qui compartirà moltes aventures.

Artús i els vailets de la Taula Rodona (dissabte i diumenge, a les 18.05)

El castell reial de Camelot és un món antic que encara està dominat per la màgia. Allà hi viu un jove escuder, Artús, que està destinat a convertir-se un dia en el legítim rei de Bretanya. Per vetllar pels ideals cavallerescos de la justícia i la solidaritat, el jove Artús i la intrèpida princesa Ginebra han fundat la confraria de la Taula Rodona amb tres joves escuders: Galvany, Tristany i Sagramor. Amb l'ajuda dels encanteris del mag Merlí i de Morgana, viuran tota mena d'aventures per impedir que Igerna i Morgausa Tintagel i el seu sinistre cosí Mordred usurpin el tron del rei Uter Pendragó i aconsegueixin el poder que atorga la mítica espasa Excalibur.

Zip Zip (dissabte i diumenge, a les 18.40; i Dilluns de Pasqua, a les 11.50)

La guineu Washington i els seus amics, en Sam, que és un senglar, i la seva germana, l'Eugènia, juntament amb la Suzie, que és una merla, troben que la vida al bosc és massa dura i decideixen anar-se'n a la ciutat. Però com que la gran metròpoli no és un entorn gens fàcil per a uns animals salvatges, se'ls acut una idea: es disfressen de gos, de gat, de conill i de canari, i aconsegueixen que els acullin a casa seva els Livingstone, un matrimoni molt amant dels animals.

Les pel·lícules

Durant tots els dies de vacances de Setmana Santa, els súpers tenen una cita triple amb el cinema, ja que s'emetran tres llargmetratges diaris, tant d'animació com de ficció. Cada migdia es podran veure dues pel·lícules a partir de les 14.00 i, al vespre, una altra a partir de les 20.30.

Algunes de les pel·lícules que el canal Super3 emetrà entre el 15 i el 22 d'abril són "Duma", "Spark: Una aventura espacial", "El setè nan", "Ribbit", "Equip Tigre: la muntanya dels 1.000 dracs", "Winx: el secret del regne perdut", "La gran aventura dels pandes", "Rodencia i la dent de la princesa", "Savva, el cor del guerrer" o "El capità Dent de Sabre i el tresor de Lama Rama".

Anar al contingut