Quina obra de teatre no us podeu perdre? Quines pel·lícules s'estrenen als cinemes catalans? Podem anar a veure algun espectacle de dansa? Quines són les exposicions més importants del moment?  El "No t'ho perdis" és l'espai de recomanacions culturals del Canal 33, que cada setmana busca una resposta a les vostres preguntes i que us proposa un viatge per les millors propostes culturals del moment.

La periodista Núria Ferré és la conductora d'aquest viatge que ens acosta als espectacles des d'una nova perspectiva. Ens aixequem de la butaca i pugem dalt de l'escenari, entrem als camerinos i anem als assajos. Coneixem els espais d'assaig i creació de Catalunya, parlem amb els artistes, entrem a casa seva o ens els emportem a llocs insòlits: el trenet del zoo, un pailebot al port o un mercat municipal es converteixen en el "No t'ho perdis" ens els espais ideals per mantenir-hi una conversa.

El "No T'ho perdis" és un programa amb format de reportatge fresc i documental, realitzat des d'una perspectiva audiovisual creativa i innovadora.

Ens mou la passió per la cultura, els artistes i els creadors del nostre país. Tenim molta curiositat i defugim les etiquetes. Volem que en el mateix programa us emocioneu escoltant versos de teatre clàssic, que rigueu amb un espectacle d'humor, que sentiu l'energia de la dansa contemporània i que se us encomani el ritme de la música que es fa al nostre país. Us animem a descobrir la riquesa del panorama cultural català. Ens acompanyeu en aquest viatge?
Anar al contingut