"No Tenim Vergonya" revisa 35 anys de grans moments a Televisió de Catalunya. Se'ls mira des d'un altre punt de vista, per comparar-los amb la realitat actual o repassar-ne esdeveniments molt recordats a la petita pantalla. Mai, però, des d'un punt de vista nostàlgic.

NTV és una cadena de televisió. I, com a tal, conté tota mena d'elements (molinets, publicitat...) i de programes (informatius, d'esports, magazines, musicals, concursos...).

De què es nodreix la seva programació? De l'arxiu de la televisió pública catalana revisionada sense complexos. D'aquí ve el nom de la cadena, "No Tenim Vergonya".

 

ELS COL·LABORADORS

XAVI CAZORLA

La seva secció porta per nom "Vergonya aliena", on comenta algunes imatges de l'arxiu de TV3 que, anys després de la seva emissió, produeixen vergonya pel que mostren en si o per la manera que van ser tractades.

 

ADRIÀ SERRA 

Encapçala l'espai "Pla Màster". L'objectiu és explicar quina és la millor manera per aconseguir sortir a la televisió. Un bon exemple són les persones que, al llarg dels anys, han aparegut a TV3 de diferents maneres: protagonitzant una notícia curiosa, fent alguna cosa de la qual ara se'n penedeixen o, simplement, havent estat espectadors de la cadena.

 

ESTRELLA VIRAL 

Amb una secció que porta el seu propi nom, "Estrella Viral", un personatge de ficció que desenvolupa l'actriu Alba Encabo. S'encarrega d'intentar entendre, des de la seva òptica "guapi" de bona família i sense problemes de cap tipus, algunes notícies que els anys vuitanta, noranta o principis dels 2000 protagonitzaven els joves d'aleshores.

 

FRANCESC GARRIGA

El seu espai porta per nom "83", el seu any del naixement i, alhora, el de l'inici d'emissions de Televisió de Catalunya. El conductor de "El Club de la mitjanit" a Esport3 i Catalunya Ràdio comenta vídeos d'esports que han aparegut a TV3 que, vistos ara, ens poden resultar estranys o sorprenents.

 

EDGAR FORNÓS

Protagonista de la secció "Va de Retro", el concurs del canal NTV. L'Edgar surt al carrer a fer un concurs sobre els concursos de TV3 o, en altres casos, al voltant de situacions que s'han viscut al llarg dels anys a Televisió de Catalunya.

 

SANDRA MORALES

És l'administradora de "El gomet" una secció que consisteix en repartir enganxines pel carrer mentre analitza notícies de ja fa uns anys. Intenta parlar amb els protagonistes, en alguns casos, o amb els vianants anònims per comprovar com reaccionen davant de la visió dels fets d'altres temps.

 

 

 

Anar al contingut