XAVI CAZORLA

La seva secció porta per nom "Vergonya aliena" i hi comenta algunes imatges de l'arxiu de TV3 que, anys després d'haver-se emès, fan venir vergonya pel que mostren o per la manera com van ser tractades.

 

ADRIÀ SERRA 

Encapçala l'espai "Pla Màster". L'objectiu és explicar quina és la millor manera d'aconseguir sortir a la televisió. Un bon exemple són les persones que al llarg dels anys han aparegut a TV3 de diferents maneres: protagonitzant una notícia curiosa, fent alguna cosa de la qual ara es penedeixen o, simplement, havent estat espectadors de la cadena.

 

ESTRELLA VIRAL 

En una secció que porta el seu propi nom, Estrella Viral, un personatge de ficció que desenvolupa l'actriu Alba Encabo, s'encarrega d'intentar entendre, des de la seva òptica "guapi" de bona família i sense problemes de cap mena, algunes notícies que als anys vuitanta, noranta o principis dels 2000 protagonitzaven els joves d'aleshores.

 

FRANCESC GARRIGA

El seu espai porta per nom "83", el seu any de naixement i, alhora, el de l'inici de les emissions de Televisió de Catalunya. El conductor d'"El Club de la Mitjanit" a Esport3 i Catalunya Ràdio comenta vídeos d'esports que han aparegut a TV3 i que vistos ara ens poden resultar estranys o sorprenents.

 

EDGAR FORNÓS

Protagonista de la secció "Va de retro", el concurs del canal NTV. L'Edgar surt al carrer a fer un concurs sobre els concursos de TV3 o, en altres casos, al voltant de situacions que s'han viscut al llarg dels anys a Televisió de Catalunya.

 

SANDRA MORALES

És l'administradora d'"El gomet", una secció que consisteix a repartir adhesius pel carrer mentre analitza notícies de ja fa uns anys. Intenta parlar amb els protagonistes, en alguns casos, o amb els vianants anònims per comprovar com reaccionen davant de la visió dels fets d'altres temps.

 

Anar al contingut