Roger de Gràcia acompanya persones en moments clau de la seva vida a "No serà fàcil"
Una sèrie sobre els moments importants, aquells que sempre ens faran companyia.
Roger de Gràcia acompanya persones en moments clau de la seva vida a "No serà fàcil"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Dimecres, estrena

Roger de Gràcia acompanya persones en moments clau de la seva vida a "No serà fàcil"

Una sèrie sobre els moments importants, aquells que sempre ens faran companyia.

"No serà fàcil" és una sèrie que acompanya la gent en el moment en què la seva vida està a punt de fer un tomb. Comparteix els dubtes, les emocions i la incertesa d'una situació que es convertirà en un record que no es perdrà. El programa és un mosaic de reptes, fragilitats i incerteses que la vida ens planteja sense manual d'instruccions.

Aquests són alguns exemples: trobar feina quan penses que ja no te'n sortiràs, lluitar durant dos dies amb 300 aspirants arribats de tot el món per una plaça a la companyia de dansa contemporània de més prestigi de Dinamarca, caminar amb un dels últims pastors transhumants de Catalunya, viure el moment en què una persona recupera el 70% de l'audició, acompanyar un pres amb la seva família durant el seu primer permís penitenciari, acompanyar la Dolors en els seus últims dies de vida.

Acompanyar és, potser, el verb més important d'aquesta sèrie. No es tracta d'informar, ni tampoc de descriure. Es tracta d'observar, deixar parlar i  d'empatitzar. Aquests són alguns dels trets més característics del nostre presentador, el Roger de Gràcia. Potser perquè el Roger ha passat per algunes de les situacions que viuen els personatges: l'arribada del primer fill, que el va trasbalsar, ha viscut la pèrdua de persones properes, sovint s'ha plantejat un canvi de vida. I quan es barreja en situacions completament desconegudes, per exemple la història del pres, la de la noia sorda que espera l'implant o la del pagès que ho va perdre tot en l'incendi de l'Empordà, aleshores tot són dubtes i el millor de tot és que els verbalitza.

El format

"No serà fàcil" és una sèrie de 12 capítols de 40 minuts amb històries creuades. Cada història és diferent però comparteix un verb en comú, un concepte: marxar, enamorar-se, canviar de vida, trobar feina, equivocar-se, viure la diversitat, examinar-se, la solitud, morir.

Cada capítol comença amb un monòleg del Roger, un monòleg en què ell explicarà una experiència personal. Aquesta experiència no té res a veure amb el que després es veurà en el capítol però sí que serveix per avançar el tema.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut