Diumenge, a les 22.40, a TV3

Jordi Basté ens apropa el futur a "No pot ser!"

El que ahir semblava ciència-ficció, avui és una realitat al nostre abast. Jordi Basté explora com les innovacions i canvis tecnològics estan transformant la nostra vida.
Actualitzat

Diumenge, TV3 estrena "No pot ser!", un programa en què Jordi Basté explora, en tretze episodis temàtics, el nou món que arriba a tota velocitat.

El planeta viu una revolució sense precedents que està transformant per sempre la nostra manera de treballar, de viatjar, de menjar, de moure'ns, de relacionar-nos... en definitiva, de viure.

Basté conversa amb especialistes mundials, descobreix projectes punters a casa nostra i arreu del món i experimenta en primera persona moltes de les innovacions que donen forma al nostre present i futur.

El primer capítol, "Amics a la carta", és un viatge de descoberta que ens porta a parlar dels valors de l'amistat en temps de xarxes socials, a reflexionar sobre la cultura del postureig digital i a identificar els nous límits i conflictes que ens planteja la tecnologia.

Jordi Basté viatja al Japó per conèixer una empresa que es dedica a llogar amics i familiars per a tots aquells que viuen esclaus del postureig a xarxes socials. A l'altra punta del món, a San Diego, descobrim de la mà de l'enginyera russa Eugenia Kuyda com la intel·ligència artificial ens permet mantenir un amic per sempre, encara que hagi deixat aquest món.

A casa nostra, Basté conversa amb la periodista Marita Alonso sobre les aplicacions de dating i el valor volàtil que afegeixen a les relacions afectives. També consultem l'enginyer i professor Josep Maria Ganyet com gestionar el nostre "jo digital", aquell que ens representa a totes les xarxes on tenim presència. I a l'actor David Verdaguer li hem preparat una sorpresa que ens permetrà descobrir que, avui, els amics no s'escullen sinó que es configuren a la carta. També hi intervenen al capítol el psicòleg Rafel Santandreu, la psicòloga Dolors Reig, i l'expert en innovació Gerd Leonard.