Bastéphone

Una conversa del Bastéphone

Una conversa del Bastéphone

Les màquines són cada cop més intel·ligents i el Bastéphone, el telèfon de Jordi Basté, ha agafat consciència pròpia per conversar amb tu. T'avançarà informació exclusiva del "No pot ser!", un programa que, evidentment, havia de comptar amb un bot conversacional. 

Com? Que encara no saps què és un bot? És un aplicació capaç de generar respostes automatitzades per mantenir una conversa interactiva amb tu. Però el millor és que ho provis: a continuació t'expliquem com pots xatejar amb el Bastéphone per descobrir més coses de programa.

COM POTS PARLAR AMB EL BASTÉPHONE?

1. Assegura't de tenir l'aplicació de Telegram instal·lada al mòbil (si no la tens, la pots descarregar des d'App Store o Google Play).
Si estàs davant de l'ordinador, també pots obrir el bot des de la versió web de Telegram: https://web.telegram.org/

2. Clica el botó PARLA AMB EL BASTÉPHONE:

3. S'obrirà el bot Bastéphone - No pot ser! a Telegram. A la part inferior de l'aplicació, clica a INICIA per començar a parlar amb el Bastéphone.

4. Si vols deixar de rebre informació, entra al bot Bastéphone - No pot ser! a Telegram, clica els tres punts que trobaràs a la part superior dreta de l'aplicació i selecciona Elimina el xat.

 

Condicions legals

El servei bot Bastéphone s'ofereix a la plataforma Telegram, a través de l'eina Bulletin.

Si et subscrius, el bot Bastéphone t'oferirà setmanalment continguts exclusius del programa "No pot ser!". Si canvies d'opinió i vols cancel·lar la subscripció, ho podràs fer en qualsevol moment també directament des de Telegram, entrant al bot i clicant a l'opció "Elimina el xat", que trobaràs habitualment a la cantonada superior dreta.

Per oferir el servei, Bulletin guarda el teu nom d'usuari a Telegram i les teves respostes durant les converses amb el bot. Pots exercir els teus drets en matèria de protecció de dades contactant amb lopd-md@ccma.cat. També pots contactar amb el delegat de protecció de dades o consultar més informació sobre la política de privacitat de la CCMA des de: www.ccma.cat/avis-legal/privacitat/compromis/