"No és ta fàcil", amb Meryl Streep i Alec Baldwin
"No és ta fàcil", amb Meryl Streep i Alec Baldwin
Diumenge, 22.05, a TV3

"No és tan fàcil", "La pel·lícula"

Quan assisteixen a la graduació universitària del seu fill, una parella revifa l'espurna de la seva relació. Meryl Streep, Alec Baldwin i Steve Martin protagonitzen aquesta comèdia en què la Jane es converteix en l'amant del seu exmarit, que s'ha tornat a casar

La Jane (Meryl Streep), mare de tres fills ja grans, és propietària d'un restaurant-pastisseria a Santa Bàrbara. Tot i estar divorciada des de fa anys, manté una bona relació amb el seu exmarit, en Jake (Alec Baldwin). Però, com que en Jake està casat, la Jane es converteix de sobte en "l'altra". I d'aquest embolic no se'n podrà lliurar ni tan sols l'Adam (Steve Martin), un arquitecte contractat per renovar la cuina de la Jane.

Dirigida i escrita per Nancy Meyers, la pel·lícula va obtenir 3 nominacions als Globus d'Or: millor pel·lícula-comèdia, milló guió i millor actriu-comedia (Meryl Streep). També va estar nominat a millor actor secundari (Alec Baldwin) als premis BAFTA; a millor pel·lícula comedia o musical al Satellite Awards i millor comèdia als Critics' Choice Awards, tots l'any 2009.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut