"No culpes al karma de la que te pasa por gilipollas"
"No culpes al karma de la que te pasa por gilipollas"

"No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas" i "Anomalous" irrompen a la gran pantalla

"No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas", de Maria Ripoll, i "Anomalous", primer llargmetratge dirigit per l'actor i guionista xilè Hugo Stuven, arriben als cinemes.

La nova pel·líicula de Maria Ripoll, "No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas", és una comèdia protagonitzada per Verónica Echegui, Álex García, David Verdaguer, Elvira Mínguez, Alba Galocha i Jordi Sánchez.

La cinta se centra en la història de la Sara, una jove que ho té tot preparat per a la visita de la seva parella, que fa un any que viu fora. La setmana abans que arribi, però, la seva vida es veu abocada al caos: els seus pares estan a punt de divorciar-se i la seva germana està a punt de casar-se amb l'Aarón, un famós cantant que resulta ser el seu amor d'adolescent.

També s'estrena "Anomalous", el primer llargmetratge dirigit per l'actor i guionista xilè Hugo Stuven, amb Lluís Homar com a protagonista. El thriller se centra en la història del David, un jove malalt d'esquizofrènia que apareix mort a la banyera. El jove se sentia perseguit i amenaçat per una presència que era incapaç de definir. El seu psiquiatre, el doctor Friedhoff (interpretat per Lluís Homar), veient els seus escassos progressos, havia  decidit sotmetre'l a una innovadora i inusual teràpia: que es gravés el seu dia a dia durant una setmana.

 

 

Anar al contingut