Mateu Montsolís (Jordi Dauder)
És el fill gran de la Mercè Aymerich i un dels cavistes més importants del Penedès. Home sense massa escrúpols empresarials ni morals. De petit, va mantenir una relació incestuosa amb la seva germana Eulàlia, de la qual va néixer l'Eduard.
Casat amb Sílvia Ribalta, el seu matrimoni és un fracàs, que acabarà en divorci quan la seva dona conegui la seva relació amb Pilar Solano.

Eulàlia Montsolís (Emma Vilarassau)
És la filla de la Mercè Aymerich i germana d'en Mateu. És una dona frívola i marcada pel seu obscur passat. Protegeix el seu fill Eduard fins a les últimes conseqüències. Manté relacions amb el seu nebot Fèlix, amb Llorenç Puigfalcó i amb Enric Cabanes, un escultor de qui acabarà enamorant-se perdudament.

Eduard Montsolís (Eduard Farelo) 
La seva presència és l'eix central de la trama de tota la sèrie. És el fill del Mateu i de l'Eulàlia Montsolís (fruit d'un incest). Aquest secret el coneixen alguns personatges, però la resta creuen que l'Eduard és fill d'en Mateu i de l'Àngels Estivill.

Tomàs i Assumpció (Jordi Banacolocha i Marta Padovan)
Són els masovers de la família Montsolís. Es van convertir en els pares de l'Eduard quan, per tapar l'escàndol, Mercè Aymerich els va donar el fill de l'Eulàlia i d'en Mateu en adopció. L'han pujat i se l' han estimat com si fos seu.

Raimon Montsolís (Jordi Bosch) 
És el fill petit de la Mercè Aymerich. Independent i allunyat del negoci i de les maquinacions familiars. Va estar casat amb la Judit Fontseré, relació de la qual va néixer la seva filla Abril. La dona el va deixar perquè no suportava els Montsolís.

Abril Montsolís (Mònica López)
Filla de Raimon Montsolís i Judith Fonseré. Torna al Penedès al començament de la història, després de treballar una temporada a Barcelona. Té la mania de voler arreglar la vida de tothom i és estimada per tothom. S'acaba casant amb l'Eduard Montsolís.

Gabriel Montsolís (Miquel Sitjar)
Gabriel Montsolís és fill d'en Mateu i germà bessó de Mariona. Advocat, no té cap mena d'interès en el negoci familiar. Té la aspiració de triomfar dedicant-se al que ell vulgui. Acabarà fugint amb l'Elisenda Castro el dia del casament de la Laia i l'Amadeu.

Maurici Castro (Enric Majó)
Maurici Castro comença el seu tarannà a la telenovel·la com a home de confiança d'en Mateu Montsolís i cap de producció de les caves Montsolís. És un home essencialment bo, encara que una mica pastat a l' antiga. Va enviudar fa uns quants anys d'Amàlia Molins, la mort de la qual li va provocar una depressió que el va dur fins a l'alcoholisme.

Marçal Castro (Josep Linuesa)
És el fill gran de Maurici Castro. Al començament de la sèrie dóna el primer disgust al seu pare ja que, sense aquest saber-ho, fa una cura de desintoxicació per culpa del consum de cocaïna. En Marçal inicia una relació a dues bandes amb la Mariona Montsolís i amb la seva amiga Inès.

Elisenda Castro (Eva Santoloria) 
L' Elisenda és la filla de Maurici Castro. Sobreprotegida, i per tant, una mica reprimida pel seu pare. Es una noia alegre i somiadora que es veurà obligada a fer-se adulta abans d'hora.

Montserrat Capdevila (Mercè Sampietro)
És la germana petita de Miquel Capdevila. Fa vint-i-cinc anys i quan era la promesa de Gerard Vilalta, va fugir de casa amb en Sebastià (el pare d'en Gerard). Quan es va cansar d'ell, el va deixar i va tornar al Penedès per casar-se amb en Gerard. És una dona ambiciosa, sense escrúpols i amb una por terrible a envellir.

Màrius Bertran (Boris Ruiz)
Es el notari de Miquel Capdevila. Home amargat, reprimit i dominat per la seva mare, és utilitzat per Montserrat Capdevila, qui a canvi de prometre-li els seus favors sexuals (Màrius està boig per ella) falsifica el testament de Miquel, fent-la hereva universal dels Capdevila, contra la voluntat del difunt.

Pilar Solano (Nina)
És l'esposa de Llorenç Puigfalcó, amic d'en Mateu Montsolís. En Llorenç morirà de cirrosi en ple idil·li entre la Pilar i en Mateu. Per culpa d'una juguesca entre l'Eulàlia i en Mateu (guanyada per aquest), comença una relació amb el patriarca dels Montsolís, que acabarà convertint-se en veritable amor.
Anar al contingut