Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
HEM FET UN VIATGE AL MÓN DE LES DECISIONS

"Nexes" exposa testimonis colpidors sobre les tries que fem

TV3 ha emès un nou programa de "Nexes", dirigit i presentat per Mònica Terribas i Jordi Basté, amb la participació de 100 persones que han compartit experiències al voltant del verb "triar". Diuen els estudis que triem més de 3.000 coses al llarg del dia i, aquesta setmana, aquestes eleccions són les que han unit tot un seguit d'històries al rusc de "Nexes".

TEMA:
Televisió

"Triar" és el verb que ha centrat el sisè capítol de "Nexes". El programa, que proposa una acció al voltant de la qual els participants expliquen les seves vivències, ha parlat de com triar ens marca la vida. Triem parella, triem què posar-nos i, si podem, triem els estudis i la feina. Ara bé, totes les tries que fem, surten com desitgem? Qui ha triat malament en algun moment de la seva vida? Qui ha triat no tenir fills i per què? Qui ha triat sempre en funció dels diners? Qui ha hagut de triar entre dos amors? Qui ha triat el seu sexe? Qui ha fet una tria important en contra de la seva família? Qui es va equivocar triant el vestit per a una festa? Qui vol ser triat i no ho aconsegueix?

Una setmana més, fugint de convencions i prejudicis, Jordi Basté i Mònica Terribas han plantejat tot un seguit de preguntes a les 100 persones que han participat a "Nexes" i han interpel·lat l'audiència parlant de les eleccions que fem al llarg del dia i de com ens marquen la vida.

Com és habitual, el programa s'ha emèsdes del plató de Fira de Barcelona, amb totes les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19. Durant el "talk show", de 90 minuts, s'aniran descobrint un munt de vivències diferents al rusc del plató, que es va adaptant als continguts de cada història, amb la llum i les projeccions com a elements essencials per a la creació dels espais.

Un dels testimonis que hem sentit ha estat la culpidora història del Dídac.

El programa

"Nexes" és un nou gran format d'entreteniment, en què Basté i Terribas descobreixen les connexions internes de les històries, les contradiccions, els conflictes i, especialment, les raons que motiven les nostres accions. Amb la suma d'experiències de 100 testimonis, el programa vol divertir, emocionar, sorprendre i convertir-se en el mirall de qui som, amb l'objectiu de mostrar una visió renovada de la societat catalana en tota la seva diversitat i complexitat.

ARXIVAT A:
Televisió

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut