"Nexes" és un programa de televisió dirigit i presentat per Mònica Terribas i Jordi Basté que té la voluntat d'escoltar i compartir les vivències de 100 persones en un plató per conèixer millor qui som com a societat.  

Què tenen en comú Mònica Terribas i Jordi Basté?

La vida, com tothom; una vida on tots prenem decisions a casa, a la feina i en els entorns que compartim. Aquest és el punt de partida de "Nexes", el programa en què aquests dos periodistes i cent persones més comparteixen la seva vida i les seves experiències. Terribas i Basté pregunten i descobreixen les vivències de persones anònimes, que fan un pas endavant per compartir-les amb l'audiència de TV3. Un programa setmanal en directe, des de la Fira de Barcelona,  on cent persones valentes respondran en públic i amb franquesa preguntes que potser fins ara només s'havien fet en la intimitat.

A "Nexes" no debatem sobre què pensem, sinó que ens expliquem a nosaltres mateixos què fem. Perquè som el que fem, el que compartim, i això és el que genera vincles i ens identifica com a persones, amb els nostres errors i encerts, les nostres debilitats i fortaleses. Durant el programa, comprovarem que compartim més experiències de les que ens pensem, per diferents que ens creguem que som. 

Anar al contingut