• Nadal a tres bandes - 15
  Veure vídeo

  Nadal a tres bandes - 15

  "Nadal a 3 bandes" compleix quinze anys amb una edició especial en què s'escolliran les 10 millors caramboles de les més de 200 que han convertit el programa en un clàssic del Nadal català.

  En aquesta edició, el Josep M. Farràs, el Mestre Parera i la presentadora habitual, la Mercè Sierra, viatjaran per la història del programa en un DeLorean, el cotxe de la pel·lícula "Retorn al futur".

  L'altre repte del programa serà aconseguir la macrocarambola dels 15 anys a la font màgica de Montjuïc.

  "Nadal a 3 bandes" compleix quinze anys amb una edició especial en què s'escolliran les 10 millors caramboles de les més de 200 que han convertit el programa en un clàssic del Nadal català. En aquesta edició, el Josep M. Farràs, el Mestre Parera i la presentadora habitual, la Mercè Sierra, viatjaran per la història del programa en un DeLorean, el cotxe de la pel·lícula "Retorn al futur". L'altre repte del programa serà aconseguir la macrocarambola dels 15 anys a la font màgica de Montjuïc.

 • Nadal a tres bandes - 12
  Veure vídeo

  Nadal a tres bandes - 12

  13a edició del programa anual amb exhibicions de billar de fantasia i billar americà amb la participació del Mestre Parera, del campió del món de billar a tres bandes Dani Sánchez, de l'especialista en billar americà Ewa Mataya Laurence, i la col·laboració del jugador de bàsquet del Barça Joan Carles Navarro, del pastor Jordi Muxach i la seva gossa Blanca, la campiona d'esgrima Raquel Àlvarez i del jugador de futbol del Barça Juliano Belletti.

  13a edició del programa anual amb exhibicions de billar de fantasia i billar americà amb la participació del Mestre Parera, del campió del món de billar a tres bandes Dani Sánchez, de l'especialista en billar americà Ewa Mataya Laurence, i la col·laboració del jugador de bàsquet del Barça Joan Carles Navarro, del pastor Jordi Muxach i la seva gossa Blanca, la campiona d'esgrima Raquel Àlvarez i del jugador de futbol del Barça Juliano Belletti.

 • Billar: Nadal a tres bandes - 25/12/2005
  Veure vídeo

  Billar: Nadal a tres bandes - 25/12/2005

  El programa de billar de fantasia que presenta i dirigeix Josep Maria Farràs torna puntual aquestes festes per dotzè any consecutiu. Un clàssic de l'oferta nadalenca de TV3 que l'any passat es va convertir en el programa més vist de la tarda de Nadal a Catalunya.

  Aquest any, l'equip del programa proposa un "Nadal de Champions". Des d'un plató inspirat en la Lliga de Campions de futbol, l'equip del programa ha preparat el "Partit del segle" entre el Campió del Món de Billar a 3 bandes, el català Dani Sánchez, i el campió del món de billar americà de fantasia, el polonés Bogdan Wolkoski. Per primera vegada, aquests campions hauran demostrar la seva destreça com a jugadors "tot terreny", en modalitats diferents de la seva.

  Homenatge als campions de l'any

  A més, en homenatge als campions de l'any, "Nadal a tres bandes" dedicarà jugades a Fernando Alonso, a Rafa Nadal, al Barça, i als campions del món catalans de motociclisme.

  En directe Adam Raga, campió del món de trial, convertirà el plató i la taula de billar en una zona de trial indoor.

  I, fora de l'àmbit esportiu, es pocran veure jugades inspirades en Harry Potter, a Torrente, a l'Estatut, en la prohibició de fumar, en el circ de soleil i en els 20 anys del "Temps de Neu".

  A més de Dani Sánchez i Bogdan Wolkoski, també participaran en el programa el carismàtic Valerià Parera, el Mestre del programa, i el malagueny David Alcaide, campió del món de speed pool, que farà una partida de billar americà en menys d'un minut.

  Presentació i direcció: Josep M. Farràs
  Realització Toni Moreno i Dani Barcon
  Producció: Lourdes Aixerch i Pietat Gallardo
  Guió: Albert Espinosa

  El programa de billar de fantasia que presenta i dirigeix Josep Maria Farràs torna puntual aquestes festes per dotzè any consecutiu. Un clàssic de l'oferta nadalenca de TV3 que l'any passat es va convertir en el programa més vist de la tarda de Nadal a Catalunya. Aquest any, l'equip del programa proposa un "Nadal de Champions". Des d'un plató inspirat en la Lliga de Campions de futbol, l'equip del programa ha preparat el "Partit del segle" entre el Campió del Món de Billar a 3 bandes, el català Dani Sánchez, i el campió del món de billar americà de fantasia, el polonés Bogdan Wolkoski. Per primera vegada, aquests campions hauran demostrar la seva destreça com a jugadors "tot terreny", en modalitats diferents de la seva. Homenatge als campions de l'any A més, en homenatge als campions de l'any, "Nadal a tres bandes" dedicarà jugades a Fernando Alonso, a Rafa Nadal, al Barça, i als campions del món catalans de motociclisme. En directe Adam Raga, campió del món de trial, convertirà el plató i la taula de billar en una zona de trial indoor. I, fora de l'àmbit esportiu, es pocran veure jugades inspirades en Harry Potter, a Torrente, a l'Estatut, en la prohibició de fumar, en el circ de soleil i en els 20 anys del "Temps de Neu". A més de Dani Sánchez i Bogdan Wolkoski, també participaran en el programa el carismàtic Valerià Parera, el Mestre del programa, i el malagueny David Alcaide, campió del món de speed pool, que farà una partida de billar americà en menys d'un minut. Presentació i direcció: Josep M. Farràs Realització Toni Moreno i Dani Barcon Producció: Lourdes Aixerch i Pietat Gallardo Guió: Albert Espinosa

 • Nadal a tres bandes (2003)
  Veure vídeo

  Nadal a tres bandes (2003)

  IBM.Data.Informix.IfxClob

  IBM.Data.Informix.IfxClob

 • Billar: Nadal a tres bandes 2002
  Veure vídeo

  Billar: Nadal a tres bandes 2002

  "NADAL A 3 BANDES" DEDICA LA NOVENA EDICIÓ A L'ANY GAUDÍ

  Amb les caramboles del jugador turc Semhi Sayginer i de Jaume Norberto,
  i
  la participació de la golfista Paula Martí i la nedadora Gemma Mengual


  "Nadal a 3 bandes", un des espais clàssics en l'oferta nadalenca de TV3, torna la tarda del 25 de desembre, a les 19.00, amb la que serà la novena edició consecutiva. Aquest any, el programa de billar de fantasia dirigit i presentat per Josep M. Farràs ha convidat el jugador i showman turc Semhi Sayginer a demostrar el seu talent en una taula de billar modernista, en un peculiar hormenatge a Gaudí.

  Sayginer dedicarà caramboles a edificis emblemàtics de l'arquitecte català, com la Sagrada Família, la Pedrera, la Casa Batlló i el Parc Güell. Juntament amb ell participarà en el programa el jugador de Vic Jaume Norberto, medalla de bronze a l'últim mundial de Billar Artístic, i dos habituals del "Nadal a 3 bandes": el mestre Valerià Parera i Dani Sánchez.

  Després de l'homenatge a Gaudí, "Nadal a 3 bandes" recordarà, també en forma de caramboles, el fenomen d'Operación Triunfo; l'entrenador del Barça Louis Van Gaal; i els futbolistes Riquelme i Puyol, del Barça, i Tamudo, de l'Espanyol.

  Com a colofó, la taula del "Nadal a 3 bandes" rebrà dues esportistes d'èlite. Es convertirà en un green de golf amb la participació de la campiona europea Paula Martí, i en una piscina on la campiona Gemma Mengual farà una exhibició de natació sincronitzada com a presentació dels Mundials de Natació de l'estiu que ve a Barcelona.

  "Nadal a 3 bandes" és un especial dirigit i presentat per Josep M. Farràs, amb realització d' Antoni Moreno i Daniel Barcón i producció de Lourdes Aixerch

  "NADAL A 3 BANDES" DEDICA LA NOVENA EDICIÓ A L'ANY GAUDÍ Amb les caramboles del jugador turc Semhi Sayginer i de Jaume Norberto, i la participació de la golfista Paula Martí i la nedadora Gemma Mengual "Nadal a 3 bandes", un des espais clàssics en l'oferta nadalenca de TV3, torna la tarda del 25 de desembre, a les 19.00, amb la que serà la novena edició consecutiva. Aquest any, el programa de billar de fantasia dirigit i presentat per Josep M. Farràs ha convidat el jugador i showman turc Semhi Sayginer a demostrar el seu talent en una taula de billar modernista, en un peculiar hormenatge a Gaudí. Sayginer dedicarà caramboles a edificis emblemàtics de l'arquitecte català, com la Sagrada Família, la Pedrera, la Casa Batlló i el Parc Güell. Juntament amb ell participarà en el programa el jugador de Vic Jaume Norberto, medalla de bronze a l'últim mundial de Billar Artístic, i dos habituals del "Nadal a 3 bandes": el mestre Valerià Parera i Dani Sánchez. Després de l'homenatge a Gaudí, "Nadal a 3 bandes" recordarà, també en forma de caramboles, el fenomen d'Operación Triunfo; l'entrenador del Barça Louis Van Gaal; i els futbolistes Riquelme i Puyol, del Barça, i Tamudo, de l'Espanyol. Com a colofó, la taula del "Nadal a 3 bandes" rebrà dues esportistes d'èlite. Es convertirà en un green de golf amb la participació de la campiona europea Paula Martí, i en una piscina on la campiona Gemma Mengual farà una exhibició de natació sincronitzada com a presentació dels Mundials de Natació de l'estiu que ve a Barcelona. "Nadal a 3 bandes" és un especial dirigit i presentat per Josep M. Farràs, amb realització d' Antoni Moreno i Daniel Barcón i producció de Lourdes Aixerch

 • Billar: Nadal a tres bandes 2001
  Veure vídeo

 • Billar: nadal a tres bandes 1997
  Veure vídeo

 • Billar: nadal a tres bandes 1996
  Veure vídeo

 • Nadal a tres bandes - 1
  Veure vídeo

  Nadal a tres bandes - 1

  Exhibició de caramboles de billar a càrrec de tres campions de diferents modalitats: Xavier Fonellosa, Valeria Parera i Dani Sánchez. Al final del programa hi intervé el nen Jordi Mas, una nova promesa el billar. Josep M. Farràs presenta el programa i l'hostessa, Pietat Gallardo, col·laboren en algunes jugades.

  Exhibició de caramboles de billar a càrrec de tres campions de diferents modalitats: Xavier Fonellosa, Valeria Parera i Dani Sánchez. Al final del programa hi intervé el nen Jordi Mas, una nova promesa el billar. Josep M. Farràs presenta el programa i l'hostessa, Pietat Gallardo, col·laboren en algunes jugades.

Anar al contingut