Amb la participació de TV3

"Musa", l'última pel·lícula de Jaume Balagueró, arriba als cinemes

S'estrena "Musa", l'última pel·lícula de Jaume Balagueró. El llargmetratge, que compta amb la participació de TV3, és, segons el director, "un thriller sobrenatural inquietant, romàntic i salvatge alhora".

Jaume Balagueró, conegut per la saga "REC" i "Mentre dorms", torna a l'atac amb "Musa", un thriller d'intriga i investigació amb guió del mateix director i Fernando Navarro,  basat en la novel·la "La dama número trece", de José Carlos Somoza.

La pel·lícula, protagonitzada per Elliot Cowan, Leonor Watling, Ana Ularu, Franka Potente, Manuela Vellés i Christopher Lloyd, comença amb la inesperada mort de la nòvia del professor de literatura Samuel Salomon (Elliot Cowan). A més, Samuel té el mateix malson des de fa uns dies: una dona és assassinada salvatgement. De sobte, la mateixa dona del malson és trobada sense vida i Samuel decideix colar-se en l'escena del crim per descobrir la veritat. Allà coneix Rachel (Ana Ularu), que ha tingut el mateix malson que ell. Tots dos faran el possible per descobrir la identitat de la dona misteriosa, i s'endinsaran en un món terrorífic, governat per les muses que van inspirar els grans poetes de la història.

Malgrat que la novel·la de Somoza és complexa, molt literària i difícil d'adaptar, Balagueró volia dur-la al cinema des de feia més de quinze anys. "Es tracta d'una història fascinant i pertorbadora, un trencaclosques d'intriga i terror", assenyala el director. "Musa"  és una coproducció internacional en què han participat Espanya (Filmax), França (The Jokers Films), Bèlgica (Frakas) i Irlanda (Fantastic Films).

 

Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Jaume Balagueró
Guió: Jaume Balagueró i Fernando Navarro   *basat en el llibre de José Carlos Somoza "La dama número trece"
Producció executiva: John Brady, Albert Espel, Carlos Fernández, Laura Fernández, Teresa Gefaell, Marianne Lambert i Adrià Monès.
Intèrprets: Elliot Owen, Ana Ularu, Franka Potente, Eleonor Watling, Manuela Vellés i Christopher Lloyd, entre altres.
Direcció de fotografia: Pablo Rosso
Música: Stephen Rennick

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut