Al YouTube de "Mood Z" hi trobaràs la Marina, el Gerry i l'Aleix amb les seves seccions de continguts.

Art Z

 


Els i les joves catalanes tenen talent i Marina Vallejo ho mostra amb entrevistes sobre art, creativitat i nous talents emergents. Cantants, skaters, grafiters, ballarins... Tot té cabuda en aquest espai. 

Joves amb història

Marina Vallejo entrevista joves emprenedors que han fet del seu talent un estil de vida. Com han arribat fins on són ara mateix? Quines són les claus per emprendre sent jove? 

Jo mai mai
Una secció amb salsa i molt d'humor per on passaran els col·laboradors i participants anònims per crear narratives internes per a la nostra comunitat de seguidors. 

Experiència VIP
Entrevistes a influencers i personatges públics d'interès. Volem viure experiències amb els protagonistes per conèixer-los de manera més personal, Marina Vallejo no farà una entrevista convencional.

Famosos a TikTok

 


Gerry entrevistarà famosos de la casa a través dels "challenges" més vistos de la xarxa.

El consultori

Quan acaba la setmana és el moment de tornar-nos bojos. "El consultori" és l'espai de directe de "Mood Z", un format de trenta minuts des d'un set protagonitzat per llums de neó que pretén donar veu al públic i cohesionar els rostres dels diferents microformats. La participació de tot l'equip artístic serà clau per atraure el públic a un esdeveniment únic setmanal.

Presentat per Aleix Manzano, volem que "El consultori" sigui un espai lliure de guió on el públic sempre tingui l'última paraula. Repassarem els millors moments de la setmana, resoldrem algunes narratives internes generades arran de les seccions i avançarem alguns dels continguts més potents de la setmana següent.

 

Anar al contingut