L'Instagram de "Mood Z" parlem de sexe, denunciem, donem consells, tenim cultura, màgia  i parlem amb la gent. Hi tenim totes aquestes seccions:

Revolucionàries

 

Secció sociocultural per denunciar conductes racistes, masclistes i homòfobes que hem naturalitzat en el nostre dia a dia. Dos minuts de consells per ser un millor activista, a càrrec de Maria Bouabdellah.


Conversex

 

Consells, divulgació, recomanacions i anècdotes per normalitzar parlar de sexe. Tres minuts sobre educació sexual, a càrrec de Laia Patau i Víctor Figueroa.


La Veu del Poble

 

Què opinen els adolescents dels temes més candents de l'actualitat? Aquesta és una secció interactiva a peu de carrer que farà d'altaveu per la gent jove amb un reporter amb molt d'humor, l'Aleix Manzano


Les Iaies de Catalunya

 

Dues àvies catalanes es convertiran en autèntiques celebritats digitals. Les reunirem amb el tiktoker Gerry, amb qui compartiran punts de vista de coses que, aparentment, han canviat molt entre generacions.


Cultura Mediàtica

 

Els titulars de la setmana relacionats amb l'actualitat dels mitjans condensats en un minut, a càrrec de Sergi Cano.


La Crítica

 

Crítica i humor sobre temes d'actualitat política i social amb tocs de paròdia a càrrec de Miquel Unzué.


Cuina de Supervivència

La Carla està d'Erasmus i si vol sobreviure haurà d'aprendre a cuinar. Píndoles d'un minut amb receptes d'estar per casa, amb Carla Junyent.


La Generació de les Il·lusions

 

El mag Sanyes, tiktoker gironí que ho està petant gràcies als seus trucs de màgia, serà capaç de sorprendre amb els seus trucs? El tindrem cada quinze dies, a "Mood Z".


El punt dels llibres

 

Recomanacions de llibres en dos minuts per promocionar les llibreries de proximitat i la literatura. Una secció quinzenal, amb Elena Núñez 

Anar al contingut