Joan Carles Peris
Joan Carles Peris dirigeix i presenta "Món"

"Món" és el programa de la secció d'Internacional de TV3 que combina l'actualitat amb la reflexió sobre les grans qüestions que afecten les societats del segle XXI. S'emet els dimarts en què el contingut coincideixi amb el del "Sense ficció", ja que "Món" es vincularà amb la temàtica del documental emès prèviament i oferirà una visió alternativa i complementària del tema que s'hi hagi tractat. L'espai està presentat per Joan Carles Peris, cap de la secció d'Internacional de TV3.

A més, "Món" obre interrogants i planteja qüestions per desxifrar les claus de la política global, dels conflictes i les lluites pel poder. Utilitza un llenguatge incisiu, didàctic, atrevit i directe per arribar tant a l'espectador aficionat a la política internacional com al novell que simplement té curiositat.

A través de cròniques viscudes, de vídeos analítics i d'entrevistes a personatges de renom, "Món" -fet per l'equip de redactors de la secció, dels corresponsals i dels enviats especials- recull el testimoni d'"El Món 324", que va convertir-se en un programa de referència durant les seves cinc temporades en antena.

Anar al contingut