Els "The Sappy's" actuen en l'últim episodi de la temporada de "Moebius"
Els "The Sappy's" actuen en l'últim episodi de la temporada de "Moebius"
La banda de Matadepera capitaneja la banda sonora de la sèrie

Qui són The Sappy's, el grup que posa música a "Moebius"

Un concert de The Sappy's és el punt de partida de l'últim capítol de "Moebius". Coneixem qui són i com ens ha acompanyat el grup vallesà al llarg de la primera temporada

Agnès Garcia, Santi Calvache, Xavi Llano i Àlex Pons són els quatre joves que formen The Sappy's, el grup de rock alternatiu que hem descobert gràcies a "Moebius", el trhiller de TV3 ambientat a la localitat imaginària de la Farga. Seva és la música que sentim en un dels moments més dramàtics de la sèrie, després que es conegués la mort de l'Àlex durant el primer capítol. El tema es titula "Temps diferents".


 

The Sappy's (un nom creat a partir de les paraules angleses "happy" i "sad") va néixer l'any 2017 a Matadepera, quan els seus integrants tot just feien el batxillerat. Quatre anys més tard, aquest grup emergent, guanyador d'una beca Casa de la Música Km 0, ja ha publicat el seu primer àlbum, "The Sappy's". Un dels punts forts de la banda és el seu directe, carregat d'energia. Així ho comproven, dins de l'últim episodi de "Moebius", alguns dels personatges de la sèrie: un concert del grup vallesà és el fil conductor del desenllaç de la primera temporada. Aquí, la prova:

Més enllà de la música, als integrants de The Sappy's els hem vist també fent de figurants, com a companys de generació dels protagonistes, una experiència que els era desconeguda i que han valorat molt positivament.

Àlex, bateria de The Sappy's: "L'Agnès -la cantant- estudia teatre i jo he sortit en algun anunci, però mai havíem fet res així. Ens va sorprendre molt la feinada que hi ha darrere d'una sèrie així. Per només uns segons d'escena, cal molta estona de rodatge. Ha estat molt guai i la veritat és que sortir per la televisió i que soni la teva música fa molta il·lusió."

Els integrats de The Sappy's, com a figurants en un dels episodis de la sèrie

Per cert, si tens ganes de conèixer encara més a fons The Sappy's, també pots veure la seva visita al "Preguntes Freqüents". Més directe marca de la casa.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut