Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
La nova sèrie de TV3

Qui és qui "Moebius", un thriller de mètodes poc ortodoxes

Aida Oset és Mamen, una professora de matemàtiques que decideix investigar la mort d'un dels seus alumnes. Aviat descobrirà que alguns membres del poble de la Farga tenen dues cares oposades, de les quals només se'n veu una, com a la cinta de Moebius

Des de dilluns, ja podeu veure a la carta el nou thriller de TV3, "Moebius". La sèrie posa al centre de la investigació la Mamen (Aida Oset) , una professora de matemàtiques de la Farga, que decideix investigar la mort d'un dels seus alumnes pel seu compte, sense recórrer a policies ni investigadors. Els mètodes pot ortodoxos de la protagonista posaran el focus en diferents personatges del poble i faran que alguns secrets llargament enterrats surtin a la llum. Leire i Nacho, companys de l'Àlex, l'alumne afectat, l'ajudaran a lligar tots els fils, però la Mamen es trobarà amb un munt d'opacitats i pocs aliats. Tot i això no es donarà per vençuda. La sèrie també tocarà temes sensibles i delicats com el bullying, la mort, l'amistat o la crueltat.

El títol de "Moebius" és una metàfora. La cinta de Moebius és un element de dues cares que, amb un gir de 180 graus, s'acaba convertint en un d'una sola cara. O sigui, aspectes que són oposats com la llum o la foscor acaben formant part d'un mateix recorregut. Al llarg dels 10 episodis de la sèrie, veurem com darrere de la part amable de la gent s'hi amaga una part més perversa.

Aida Oset, en el seu personatge de Mamen, a 'Moebius'
Aida Oset, en el seu personatge de Mamen, a "Moebius"

Juntament amb Aida Oset, hi trobem Andrew Tarbet, Bea Segura, Lluís Marco, Roger Casamajor, Lluís Villanueva i Victòria Pagès, en el repartiment de la sèrie. Al costat d'aquests rostres coneguts per l'espectador, TV3 torna a apostar, com ja ha fet amb altres sèries com "Merlí" o "Les de l'hoquei", per un càsting de joves talents emergents com Marc Pineda, Sònia Ninyerola, Manel Llunell, Candela May, Valèria Sorolla, Nerea Royo, Marc Soler, Jordi Garreta, Nat Fuertes, Lluís Arruga i Marc Aguilar.

"Moebius" consta de 10 episodis de 45 minuts, ha estat creada per Eduard Cortés i Piti Espanyol i coproduïda per Veranda TV i TV3, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat. La sèrie ha transformat Caldes de Montbui i l'ha convertit durant un mes i mig en La Farga, un poble de Catalunya aparentment tranquil on se situa l'acció.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut