Aida Oset, en el paper de Mamen,  "Moebius"
Aida Oset, en el paper de Mamen, "Moebius"
Una coproducciçó de Veranda i TV3

Finalitza el rodatge de "Moebius", un thriller de mètodes poc ortodoxos

Acaba el rodatge de "Moebius", la nova coproducció de Veranda TV i TV3, amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat. Creada per Eduard Cortés i Piti Español, la sèrie consta de 10 episodis de 45 minuts, dirigits pel mateix Cortés.

Caldes de Montbui s'ha convertit durant un mes i mig en La Farga, el poble on se situa l'acció de "Moebius", un thriller d'investigació sense policies, de mètodes poc ortodoxos. La trama gira al voltant d'un cas que afecta un alumne de l'institut de La Farga, un poblet aparentment tranquil de la Catalunya interior. La Mamen, la nova professora de matemàtiques, comença una investigació pel seu compte que farà que alguns secrets llargament enterrats al poble surtin a la llum.

El repartiment l'encapçala, com a protagonista, Aida Oset, juntament amb Andrew Tarbet, Bea Segura, Lluís Marco, Roger Casamajor, Lluís Villanueva i Victòria Pagès, entre molts d'altres. Al costat d'aquests rostres coneguts per l'espectador, amb "Moebius" TV3 torna a apostar, com ja ha fet amb altres sèries com "Merlí" o "Les de l'hoquei", per un càsting de joves i ple de talents emergents.

Aida Oset ("Les de l'hoquei"; "Cites") és la Mamen, la professora de matemàtiques. Hi ha un incident amb un alumne i la Mamen no s'acaba de creure la versió oficial d'uns fets referent a l'Àlex. La Leire i el Nacho, companys de l'Àlex, l'ajudaran a lligar tots els fils. Al llarg de la sèrie la Mamen es trobarà opacitat i pocs aliats, però tot i això no es rendirà pas.

"El títol de 'Moebius' és un element que lliga amb les matemàtiques, però també és una metàfora. La cinta de 'Moebius' és un element de dues cares que, amb un gir de 180 graus, s'acaba convertint en un d'una sola cara. O sigui, aspectes que són oposats com la llum o la foscor acaben formant part d'un mateix recorregut. El que vol dir és que és molt fàcil passar de la llum a la foscor, que és el que passa amb els personatges i l'evolució de la sèrie"- Eduard Cortés.

La història és una creació d'Eduard Cortés (Merlí) i Piti Español ("Les tres bessones", "The Pelayos"), que dirigeix Cortés, una sèrie realista de 10 episodis de 45 minuts on a més de voler descobrir el que ha passat realment també es tractaran temes com el "bullying", les relacions entre adolescents i el món dels instituts. És una coproducció de Veranda TV i TV3, amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut