Aida Oset a "Moebius", la nova sèrie de TV3
Aida Oset a "Moebius", la nova sèrie de TV3
Una coproducció de TV3

El primer capítol de "Moebius" s'estrena en el BCN Film Fest

La cinquena edició del Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST) acollirà l'estrena del primer capítol de la sèrie "Moebius", una coproducció de TV3 creada per Eduard Cortés i Piti Español

El primer capítol de "Moebius" s'estrena al BCN FILM FEST d'enguany, certamen que es farà del 15 al 23 d'abril als Cinemes Verdi, l'Institut Français, CaixaForum i Casa Seat de Barcelona, i que inclou 60 títols de 24 països entre les 6 seccions del festival. Es podran veure 4 "premières" mundials, 1 d'internacional, 3 d'europees, 17 d'espanyoles i 7 de catalanes.

Allà es desvelarà el primer episodi de la nova sèrie de TV3 "Moebius", la coproducció de Veranda TV i TV3. Un thriller domèstic en què tothom coneix tothom, però ningú confia en ningú. En un entorn cada cop més malaltís i enrarit, tard o d'hora tots esdevenen acusats o acusadors.

"Moebius" és un thriller d'investigació que no inclou policies al voltant d'un cas que afecta un alumne de l'institut de la Farga, un poblet aparentment tranquil de la Catalunya interior. La Mamen (Aida Oset), la nova professora de matemàtiques, comença una investigació pel seu compte que farà que alguns secrets llargament enterrats al poble surtin a la llum.

Creada per Eduard Cortés i Piti Español, la sèrie consta de 10 episodis de 40 minuts, dirigits pel mateix Cortés, i s'ha rodat a Caldes de Montbui i altres escenaris naturals.

Al costat d'Aida Oset trobem un repartiment de cares conegudes com Andrew Tarbet, Bea Segura, Lluís Marco, Roger Casamajor, Lluís Villanueva i Victòria Pagès, entre altres. I al costat de tots ells, una nova aposta de TV3 pel talent jove, amb Sonia Ninyerola, Manel Llunell, Marc Aguilar, Marc Pineda, Jordi Garreta, Valeria Sorolla, Candela May, Nerea Royo i Marc Soler. És una coproducció de Veranda TV i TV3 amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat.

 

Un BCN FILM FEST fidel a l'esperit cultural de Sant Jordi

El festival torna a oferir pel·lícules que giren al voltant de l'eix temàtic cinema-literatura-història dins de la secció oficial, i se centra sobretot en adaptacions literàries, biopics de grans personalitats i esdeveniments històrics de rellevància.

Anar al contingut