Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'actriu i cantant ens sorpèn en directe

El momentàs de Nerea Royo a l'Instagram live de "Moebius"

Nerea Royo, l'actriu que dona vida a l'Andrea de "Moebius", va demostrar les seves dots musicals i es va deixar anar al live de l'Instagram de TV3 posterior a l'estrena del tercer capítol de la sèrie.

Animada per la presentadora Elisabet Aloy, i en presència del seu company de repartiment Marc Soler, Nerea Royo, l'actriu que dona vida a l'Andrea de "Moebius", va demostrar les seves dots musicals i es va deixar anar al live de l'Instagram de TV3 posterior a l'estrena del tercer capítol de la sèrie. Nerea va tirar de soul i va fer en directe (i a cappella!) una versió del "How deep is your love?", dels Bee Gees. Se'ns va posar a tots la pell de gallina. Aquí teniu el momentàs!

 

Durant la trobada, va quedar ben clar que per a la Nerea no és fàcil negar-se a qualsevol insinuació musical. De fet, ella mateixa va confessar que si hagués d'escollir entre la seva carrera com a actriu o com a cantant, inevitablement es decantaria per la segona. La jove intèrpret compagina la interpretació amb el seu treball a la veu al grup Groovandsounds i UNA Vocal Grup (banda que anteriorment s'anomenava Sound Six i que havia participat a l'"Oh Happy Day" abans de la seva incorporació).

Fins i tot els comentaris dels seguidors a la xarxa no es creien que la Nerea estigués cantant en directe. Molt d'ells pensaven que era gravat o que estava fent 'playback'. I des de TV3 ho desmentim, l'actriu i cantant es va animar a actuar en directe des de casa seva. I sí, nosaltres també vam quedar bocabadats amb l'espectacular actuació.     

Els dilluns, després de cada capítol de "Moebius", al voltant de les 23.00, a l'Instagram de TV3 entrevistem els protagonistes de la sèrie. Podeu recuperar tots els "live" aquí.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut