El terrassenc interpreta "Celebrem" al disc de La Marató 2019

Miki Núñez: "La Marató és l'esdeveniment de l'any a Catalunya"

El músic recorda el lligam personal que té amb La Marató i ens parla de la cançó amb què hi col·labora, una versió del seu èxit "Celébrate"

Fa 27 anys que La Marató de TV3 forma part de la vida de moltes persones. Persones d'edats i procedències diverses. No només metges, investigadors i testimonis, que viuen el dia a dia de les malalties. No només voluntaris, que fan que La Marató sigui possible arreu del territori. També forma part de la vida de cadascuna de les persones que, en algun moment o altre, s'hi han solidaritzat. Persones com Miki Núñez.

El cantant, nascut el 1996, és un dels artistes que participen en el nou disc de La Marató, però la seva vinculació amb la iniciativa solidària de TV3 ve de lluny. Un lligam personal, fruit de tots els anys en què ell i la seva família hi han col·laborat.

"Recordo amb el meu germà, la meva mare, el meu pare, cadascú amb la seva llibreta trucant... El meu germà tenia 6 anys i amb la llibreta del Super3, trucava. I era molt guai."

 

El jove músic es va donar a conèixer arrel del seu pas pel programa "Operación triunfo", així com per participar amb "La venda" a l'edició d'Eurovisió del 2019. "Celebrem" és la cançó amb què ha col·laborat en el disc de La Marató. Es tracta d'una adaptació de "Celébrate", un dels temes del seu primer treball. La versió vol ser un cant a la vida malgrat tota adversitat.

"Jo crec que la música que faig és una música precisament per a això, on l'optimisme és el primer esglaó, el més important i el fonament de tot."

 

Miki Núñez defensa l'optimisme sense rebutjar els dies tristos que tothom pot arribar a tenir al llarg de la seva vida.

"Sembla que tinguem tots una mania amb això que no podem estar tristos i és molt maco estar trist perquè després et pots animar".

 

A banda de Miki Núñez, el disc de La Marató reuneix artistes com Noa, el Cor Jove de l'Orfeó Català, Roger Mas o Amaral. A través de 20 cançons, es posa música als sentiments que poden sentir les persones afectades per alguna de les anomenades malalties minoritàries. Els beneficis que es generin serviran per investigar unes patologies poc freqüents que afecten unes 400.000 persones a Catalunya.

 

El disc i el llibre de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio es posaran a la venda l'1 de desembre.

ARXIVAT A:
La MaratóMiki Nuñez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut