El cantant supera el repte del programa del Super3

Miki Núñez imita des de Rosalía fins a Queen a "Rat rank"

Amb aquesta alegria ha acceptat el cantant de Terrassa Miki Núñez el repte de l'espai musical del Super3 "Rat rank"!

Va concursar a Operación Triunfo l'any 2018.

Va participar al Festival d'Eurovisió l'any 2019, amb la cançó "La venda".

I el novembre del 2019, Miki Núñez es presenta a un càsting de cantants a "Rat rank", el programa musical del canal Super3. Ànims, Miki! Ho tens fàcil: ets l'únic candidat! I amb aquest somriure i positivisme que el caracteritzen, el Miki no té cap problema a sotmetre's a les proves esbojarrades que li plantegen el Riff i el Flat. Com aquesta: el repte "Lip sync challenge". Consisteix a posar-se en la pell dels cantants que sonin. Ho fa així de bé!

 

El cantant terrassenc imita el Freddie Mercury cantant "Bohemian rhapsody" de Queen, el Goku de "Bola de Drac", l'"In the night" d'Oques Grasses, el "Yo x Ti, Tu x Mi" de Rosalía amb Ozuna, i fins i tot canta la cançó oficial de "Rat rank"!

 

Miki Nuñez, amb La Marató 2019

La solidaritat de l'artista queda impresa en el vídeo divulgatiu de La Marató 2019. El de Terrassa s'ha implicat en La Marató, dedicada a les malalties minoritàries:

"A casa sempre hem vist La Marató. A vegades obríem dues televisions per fer pujar l'audiència", va explicar el cantant Miki Núñez a la roda de premsa de presentació de la campanya de sensibilització i de divulgació de La Marató 2019.

 

ARXIVAT A:
Rosalía
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut