• Més 324 - 09/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 09/05/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem el recurs presentat pel Consell de Ministres de la llei de la presidència al Tribunal Constitucional. També parlem de la querella presentada per Vox al president del Parlament, Roger Torrent, i tres membres de la mesa; i de la discussió entre Albert Rivera i Rajoy en la sessió de control al Congrés.
  Parlem del cicle de teatre inclusiu NOSaltres del Lliure, que des d'avui i fins al 22 de juny abordarà la diversitat social i la discriminació amb Lluís Pasqual, Joan Yago i Joan Arqué.
  Entrevistem Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

  Avui, al "Més 324", analitzem el recurs presentat pel Consell de Ministres de la llei de la presidència al Tribunal Constitucional. També parlem de la querella presentada per Vox al president del Parlament, Roger Torrent, i tres membres de la mesa; i de la discussió entre Albert Rivera i Rajoy en la sessió de control al Congrés. Parlem del cicle de teatre inclusiu NOSaltres del Lliure, que des d'avui i fins al 22 de juny abordarà la diversitat social i la discriminació amb Lluís Pasqual, Joan Yago i Joan Arqué. Entrevistem Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

 • Més 324 - 10/05/2018
  Veure vídeo

 • Més 324 - 11/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 11/05/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem les reaccions de la candidatura de Quim Torra a la presidència de la Generalitat, a proposta de Carles Puigdemont i del grup parlamentari JxCAT. També parlem del nou baròmetre del CEO i del possible plantejament del jutge Llarena a Alemanya perquè Puigdemont sigui entregat per sedició i no per rebel·lió.
  Entrevistem Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont, i Mireya Andrade, exguerrillera de les FARC.

  Avui, al "Més 324", analitzem les reaccions de la candidatura de Quim Torra a la presidència de la Generalitat, a proposta de Carles Puigdemont i del grup parlamentari JxCAT. També parlem del nou baròmetre del CEO i del possible plantejament del jutge Llarena a Alemanya perquè Puigdemont sigui entregat per sedició i no per rebel·lió. Entrevistem Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont, i Mireya Andrade, exguerrillera de les FARC.

 • Més 324 - 14/05/2018
  Veure vídeo

 • Més 324 - 15/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 15/05/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem el viatge del president Quim Torra a Berlín i la roda de premsa posterior amb Carles Puigdemont. També parlem de la trobada i l'acord entre Mariano Rajoy i Pedro Sánchez per mantenir el control de les finances de Catalunya.
  Entrevistem Xavier García Albiol, president del Partit Popular de Catalunya, i Ramon González Férriz, autor de "1968: el nacimiento de un nuevo mundo".

  Avui, al "Més 324", analitzem el viatge del president Quim Torra a Berlín i la roda de premsa posterior amb Carles Puigdemont. També parlem de la trobada i l'acord entre Mariano Rajoy i Pedro Sánchez per mantenir el control de les finances de Catalunya. Entrevistem Xavier García Albiol, president del Partit Popular de Catalunya, i Ramon González Férriz, autor de "1968: el nacimiento de un nuevo mundo".

 • Més 324 - 16/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 16/05/2018

  Avui, al "Més 324", parlem de la decisió de la fiscalia belga de rebutjar l'extradició dels consellers Meritxell Serret, Toni Comín i Lluís Puig per un defecte de forma en l'euroordre.
  Entrevistem Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont; Lluís Puig, conseller de Cultura destituït pel 155, i Sònia Fernández Vidal, doctora en Òptica i Informació Quàntica i autora de "La porta dels tres panys".

  Avui, al "Més 324", parlem de la decisió de la fiscalia belga de rebutjar l'extradició dels consellers Meritxell Serret, Toni Comín i Lluís Puig per un defecte de forma en l'euroordre. Entrevistem Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont; Lluís Puig, conseller de Cultura destituït pel 155, i Sònia Fernández Vidal, doctora en Òptica i Informació Quàntica i autora de "La porta dels tres panys".

 • Més 324 - 17/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 17/05/2018

  Avui, al "Més 324", comentem la presa de possessió de Quim Torra com a 131è president de la Generalitat. També parlem de la carta del jutge Pablo Llarena a Alemanya en què convida la justícia d'aquest país a evitar l'"error" de Bèlgica en la resolució de la petició d'extradició belga en el cas de Puigdemont. I analitzem la reunió entre Mariano Rajoy i Albert Rivera.
  Entrevistem Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC, i Joan Miquel Oliver, músic i autor de la novel·la "Alexandra Schneider und ihr casiotone".

  Avui, al "Més 324", comentem la presa de possessió de Quim Torra com a 131è president de la Generalitat. També parlem de la carta del jutge Pablo Llarena a Alemanya en què convida la justícia d'aquest país a evitar l'"error" de Bèlgica en la resolució de la petició d'extradició belga en el cas de Puigdemont. I analitzem la reunió entre Mariano Rajoy i Albert Rivera. Entrevistem Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC, i Joan Miquel Oliver, músic i autor de la novel·la "Alexandra Schneider und ihr casiotone".

 • Més 324 - 18/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 18/05/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem l'advertiment del govern espanyol al president de la Generalitat perquè no restitueixi els consellers que estan empresonats. També parlem de la petició de Societat Civil Catalana als ajuntaments adscrits a l'AMI a retornar les presumptes quotes que hagin pagat i la renúncia de tots els bisbes de Xile per no haver actuat contra els abusos sexuals.
  Entrevistem Ernesto Ekaizer, periodista, amb qui farem un repàs del que ha estat la setmana judicial al Tribunal Suprem, i Roger Mateos, periodista i autor de "Caso Cipriano Martos".

  Avui, al "Més 324", analitzem l'advertiment del govern espanyol al president de la Generalitat perquè no restitueixi els consellers que estan empresonats. També parlem de la petició de Societat Civil Catalana als ajuntaments adscrits a l'AMI a retornar les presumptes quotes que hagin pagat i la renúncia de tots els bisbes de Xile per no haver actuat contra els abusos sexuals. Entrevistem Ernesto Ekaizer, periodista, amb qui farem un repàs del que ha estat la setmana judicial al Tribunal Suprem, i Roger Mateos, periodista i autor de "Caso Cipriano Martos".

 • Més 324 - 21/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 21/05/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem la visita del president de la Generalitat, Quim Torra, als presos reclosos als centres d'Estremera, Alcalá-Meco i Soto del Real. Comentem la decisió del govern de Mariano Rajoy de no aixecar l'article 155, desprès d'haver-ho acordat amb el PSOE i Cs. I informem de la reunió del PNB per decidir la seva postura sobre el suport als pressupostos de Mariano Rajoy.
  Entrevistem José Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, a un mes de l'inici dels Jocs del Mediterrani que acolliran aquesta ciutat, i el Quartet Casals, una formació musical puntera que ha celebrat el vintè aniversari interpretant i enregistrant la integral de quartets de corda de Beethoven.

  Avui, al "Més 324", analitzem la visita del president de la Generalitat, Quim Torra, als presos reclosos als centres d'Estremera, Alcalá-Meco i Soto del Real. Comentem la decisió del govern de Mariano Rajoy de no aixecar l'article 155, desprès d'haver-ho acordat amb el PSOE i Cs. I informem de la reunió del PNB per decidir la seva postura sobre el suport als pressupostos de Mariano Rajoy. Entrevistem José Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, a un mes de l'inici dels Jocs del Mediterrani que acolliran aquesta ciutat, i el Quartet Casals, una formació musical puntera que ha celebrat el vintè aniversari interpretant i enregistrant la integral de quartets de corda de Beethoven.

 • Més 324 - 22/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 22/05/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem la decisió de la justícia alemanya de tornar a rebutjar l'extradició de Carles Puigdemont sol·licitada per la fiscalia. També parlem de la denegació del jutge Llarena a les peticions de Rull i Turull per sortir de la presó i prendre possessió del càrrec de consellers, i de la detenció d'Eduardo Zaplana, per presumpte blanqueig de capitals, malversació i desviament de fons.
  Entrevistem Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont, i Peter Wagner, filòsof i sociòleg.

  Avui, al "Més 324", analitzem la decisió de la justícia alemanya de tornar a rebutjar l'extradició de Carles Puigdemont sol·licitada per la fiscalia. També parlem de la denegació del jutge Llarena a les peticions de Rull i Turull per sortir de la presó i prendre possessió del càrrec de consellers, i de la detenció d'Eduardo Zaplana, per presumpte blanqueig de capitals, malversació i desviament de fons. Entrevistem Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont, i Peter Wagner, filòsof i sociòleg.

 • Més 324 - 23/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 23/05/2018

  A la tertúlia han participat Eduard Voltas, Andrea Mármol, Iva Anguera i Ferran Mascarell, que podria presentar-se a les eleccions a l'ajuntament de Barcelona, l'any vinent.

  Xavier Graset ha entrevistat el portaveu de Junts per Catalunya al Parlament, Eduard Pujol Bonell, el dia que s'han aprovat els pressupostos del govern Rajoy al Congrés i ha enraonat amb Josep Martí, autor de "Como ganamos el proceso y perdimos la república, Una crónica de la crisis de Estado desde dentro y desde fuera."

  A la tertúlia han participat Eduard Voltas, Andrea Mármol, Iva Anguera i Ferran Mascarell, que podria presentar-se a les eleccions a l'ajuntament de Barcelona, l'any vinent. Xavier Graset ha entrevistat el portaveu de Junts per Catalunya al Parlament, Eduard Pujol Bonell, el dia que s'han aprovat els pressupostos del govern Rajoy al Congrés i ha enraonat amb Josep Martí, autor de "Como ganamos el proceso y perdimos la república, Una crónica de la crisis de Estado desde dentro y desde fuera."

 • Més 324 - 24/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 24/05/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem la sentència del cas Gürtel. També parlem de l'operació policial per presumpte desviament de fons públics vinculat a CDC i de l'expedició d'una ordre de detenció nacional, internacional i europea per al raper Valtonyc.
  Entrevistem Genís Roca, expert en tecnologia i digitalització, i Itziar de Lecuona, professora i subdirectora de l'Observatori de Bioètica i Dret de la Universitat de Barcelona, per parlar de l'entrada en vigor del nou reglament de protecció de dades que atorgarà als ciutadans, a partir de demà, més control de l'ús que facin terceres persones de la seva informació personal, ja que exigirà el seu consentiment explícit.

  Avui, al "Més 324", analitzem la sentència del cas Gürtel. També parlem de l'operació policial per presumpte desviament de fons públics vinculat a CDC i de l'expedició d'una ordre de detenció nacional, internacional i europea per al raper Valtonyc. Entrevistem Genís Roca, expert en tecnologia i digitalització, i Itziar de Lecuona, professora i subdirectora de l'Observatori de Bioètica i Dret de la Universitat de Barcelona, per parlar de l'entrada en vigor del nou reglament de protecció de dades que atorgarà als ciutadans, a partir de demà, més control de l'ús que facin terceres persones de la seva informació personal, ja que exigirà el seu consentiment explícit.

 • Més 324 - 25/05/2018
  Veure vídeo

 • Més 324 - 28/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 28/05/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem l'última hora de la moció de censura contra Rajoy que es debatrà aquest dijous i divendres. També parlem de l'entrada a la presó de Luis Bárcenas i de la decisió del TSJC de declarar-se no competent a l'hora de resoldre la petició del president Quim Torra d'obligar el govern espanyol a publicar el nomenament dels nous consellers.
  Entrevistem Mercedes García-Aran, catedràtica de dret penal i autora de "Responsabilidad jurídica y política de los partidos en España", i Jean-Pierre Malé, un ciutadà francès que va viure els fets del Maig del 68 als carrers de París.

  Avui, al "Més 324", analitzem l'última hora de la moció de censura contra Rajoy que es debatrà aquest dijous i divendres. També parlem de l'entrada a la presó de Luis Bárcenas i de la decisió del TSJC de declarar-se no competent a l'hora de resoldre la petició del president Quim Torra d'obligar el govern espanyol a publicar el nomenament dels nous consellers. Entrevistem Mercedes García-Aran, catedràtica de dret penal i autora de "Responsabilidad jurídica y política de los partidos en España", i Jean-Pierre Malé, un ciutadà francès que va viure els fets del Maig del 68 als carrers de París.

 • Més 324 - 29/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 29/05/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem l'estat de les negociacions de la moció de censura del PSOE contra el govern de Rajoy. També parlem de la compareixença de María Dolores de Cospedal a la comissió del Congrés que investiga el suposat finançament il·legal del PP i de la renúncia a la delegació del vot de Toni Comín.
  Entrevistem Salvador Mestre Gispert, advocat membre d'Advocats Voluntaris 1-O, impulsors d'una denúncia a la fiscalia alemanya contra el periodista Federico Jiménez Losantos pels insults contra els ciutadans alemanys proferits durant el seu programa de ràdio el dia de l'alliberament de Carles Puigdemont de la presó de Neumünster.

  Avui, al "Més 324", analitzem l'estat de les negociacions de la moció de censura del PSOE contra el govern de Rajoy. També parlem de la compareixença de María Dolores de Cospedal a la comissió del Congrés que investiga el suposat finançament il·legal del PP i de la renúncia a la delegació del vot de Toni Comín. Entrevistem Salvador Mestre Gispert, advocat membre d'Advocats Voluntaris 1-O, impulsors d'una denúncia a la fiscalia alemanya contra el periodista Federico Jiménez Losantos pels insults contra els ciutadans alemanys proferits durant el seu programa de ràdio el dia de l'alliberament de Carles Puigdemont de la presó de Neumünster.

Anar al contingut