• Més 324 - 08/03/2018

  Avui, al "Més 324", fem un balanç de la jornada de la Vaga Feminista amb Núria Balada, presidenta de l'Institut Català de les Dones. Entrevistem a Laura Mas Vidal, parella del conseller d'Interior Joaquim Forn, empresonat preventivament des del 2 de novembre del 2017. I comentem la petició del president del Parlament, Roger Torrent, al magistrat Pablo Llarena perquè acordi tot el que sigui necessari perquè el diputat Jordi Sánchez sigui present el proper 12 de març, a les 10 hores, per a sotmetre's al debat d'investidura.

  Avui, al "Més 324", fem un balanç de la jornada de la Vaga Feminista amb Núria Balada, presidenta de l'Institut Català de les Dones. Entrevistem a Laura Mas Vidal, parella del conseller d'Interior Joaquim Forn, empresonat preventivament des del 2 de novembre del 2017. I comentem la petició del president del Parlament, Roger Torrent, al magistrat Pablo Llarena perquè acordi tot el que sigui necessari perquè el diputat Jordi Sánchez sigui present el proper 12 de març, a les 10 hores, per a sotmetre's al debat d'investidura.

 • Més 324 - 16/04/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 16/04/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem la compareixença davant del Tribunal Suprem d'Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. També parlem de l'inici del judici pel cas Altsasu i de la declaració de l'excap dels Mossos Josep Lluís Trapero a l'Audiència Nacional.
  Entrevistem Martí Estruch, exdelegat de la Generalitat i excap de premsa del Diplocat; i Ignasi Llorente, autor de "La història de la ciència com mai te l'han explicat".

  Avui, al "Més 324", analitzem la compareixença davant del Tribunal Suprem d'Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. També parlem de l'inici del judici pel cas Altsasu i de la declaració de l'excap dels Mossos Josep Lluís Trapero a l'Audiència Nacional. Entrevistem Martí Estruch, exdelegat de la Generalitat i excap de premsa del Diplocat; i Ignasi Llorente, autor de "La història de la ciència com mai te l'han explicat".

 • Més 324 - 17/04/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 17/04/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem les reaccions del Tribunal Suprem davant la resolució alemanya d'excloure el delicte de rebel·lió i la possibilitat de dictar una nova petició d'extradició per a Carles Puigdemont per sedició. També parlem de les compareixences de Joaquim Forn, Raül Romeva i Josep Rull davant del jutge Llarena; de la renúncia de Cristina Cifuentes al seu màster i, amb Jesús Barcos, periodista navarrès del "Diario de Noticias", parlarem del judici a l'Audiència Nacional de vuit joves de la localitat d'Altsasu acusats per delictes de terrorisme.
  Entrevistem Elisenda Alamany, portaveu d'En Comú-Podem al Parlament de Catalunya, i Maria Bohigas, directora de Club Editor i del llibre "Tots els contes", de Víctor Català.

  Avui, al "Més 324", analitzem les reaccions del Tribunal Suprem davant la resolució alemanya d'excloure el delicte de rebel·lió i la possibilitat de dictar una nova petició d'extradició per a Carles Puigdemont per sedició. També parlem de les compareixences de Joaquim Forn, Raül Romeva i Josep Rull davant del jutge Llarena; de la renúncia de Cristina Cifuentes al seu màster i, amb Jesús Barcos, periodista navarrès del "Diario de Noticias", parlarem del judici a l'Audiència Nacional de vuit joves de la localitat d'Altsasu acusats per delictes de terrorisme. Entrevistem Elisenda Alamany, portaveu d'En Comú-Podem al Parlament de Catalunya, i Maria Bohigas, directora de Club Editor i del llibre "Tots els contes", de Víctor Català.

 • Més 324 - 18/04/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 18/04/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem la interlocutòria del jutge Llarena en què insta el ministre Montoro a provar que no es van gastar diners públics en el referèndum de l'1-O. També parlem de la visita del president del Parlament, Roger Torrent, a l'Alt Comissionat pels Drets Humans de l'ONU i la demanda de més informació de la fiscalia belga per l'extradició de Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig.
  Entrevistem Carles Campuzano, diputat del PDeCAT al Congrés, i Najat El Hachmi, escriptora i autora de "Mare de llet i mel" .

  Avui, al "Més 324", analitzem la interlocutòria del jutge Llarena en què insta el ministre Montoro a provar que no es van gastar diners públics en el referèndum de l'1-O. També parlem de la visita del president del Parlament, Roger Torrent, a l'Alt Comissionat pels Drets Humans de l'ONU i la demanda de més informació de la fiscalia belga per l'extradició de Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig. Entrevistem Carles Campuzano, diputat del PDeCAT al Congrés, i Najat El Hachmi, escriptora i autora de "Mare de llet i mel" .

 • Més 324 - 19/04/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 19/04/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem l'informe de la Guàrdia Civil en què eleva a dos milions d'euros la suposada malversació de l'1-O . També parlem de la crisi interna de Podem arran de la filtració del document en què Carolina Bescansa proposaria fer fora Pablo Iglesias i la denúncia de Cristina Cifuentes a la Fiscalia per la gestió d'Aguirre de la Ciutat de la Justícia.
  Entrevistem Miodrag Vlahovic, exministre d'Exteriors de Montenegro; Jordi Amat, autor de "Largo proceso, amargo sueño", i David Monteagudo, autor d'"Avui he deixat la fàbrica".

  Avui, al "Més 324", analitzem l'informe de la Guàrdia Civil en què eleva a dos milions d'euros la suposada malversació de l'1-O . També parlem de la crisi interna de Podem arran de la filtració del document en què Carolina Bescansa proposaria fer fora Pablo Iglesias i la denúncia de Cristina Cifuentes a la Fiscalia per la gestió d'Aguirre de la Ciutat de la Justícia. Entrevistem Miodrag Vlahovic, exministre d'Exteriors de Montenegro; Jordi Amat, autor de "Largo proceso, amargo sueño", i David Monteagudo, autor d'"Avui he deixat la fàbrica".

 • Més 324 - 20/04/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 20/04/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem les reaccions al comunicat d'ETA en què anuncien la seva desmobilització i demanen disculpes a les víctimes. També parlem del cessament de dos alts càrrecs de la Generalitat i la decisió del PNB de no presentar cap esmena a la totalitat als pressupostos generals de l'Estat.
  Entrevistem Jordi Solé, eurodiputat d'Esquerra Republicana; Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont, i José Eduardo Agualusa, escriptor, periodista i autor de "Teoria general de l'oblit".

  Avui, al "Més 324", analitzem les reaccions al comunicat d'ETA en què anuncien la seva desmobilització i demanen disculpes a les víctimes. També parlem del cessament de dos alts càrrecs de la Generalitat i la decisió del PNB de no presentar cap esmena a la totalitat als pressupostos generals de l'Estat. Entrevistem Jordi Solé, eurodiputat d'Esquerra Republicana; Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont, i José Eduardo Agualusa, escriptor, periodista i autor de "Teoria general de l'oblit".

 • Més 324 - 23/04/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 23/04/2018

  Avui, a "Més 324", analitzem la decisió de la justícia d'arxivar la causa per delicte d'odi contra el regidor de Sant Joan de Vilatorrada Jordi Pesarrodona i la denúncia de la fiscalia a nou professors per "humiliar fills de guàrdies civils l'endemà de l'1-O". També parlem de les exhumacions que es farn al Valle de los Caídos i el cas 3%, que assumirà l'Audiència Nacional.
  Farem balanç de la diada de Sant Jordi amb una taula especial formada per Iolanda Batallé, vicepresidenta de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana; Marià Marín, secretari tècnic del Gremi de Llibreters, i els escriptors Martí Gironell, Màrius Serra i Eva Baltasar.
  Els tertulians d'avui són: Margarita Sáenz-Diez, Miquel Puig, Ernest Benach i la historiadora Queralt Solé.

  Avui, a "Més 324", analitzem la decisió de la justícia d'arxivar la causa per delicte d'odi contra el regidor de Sant Joan de Vilatorrada Jordi Pesarrodona i la denúncia de la fiscalia a nou professors per "humiliar fills de guàrdies civils l'endemà de l'1-O". També parlem de les exhumacions que es farn al Valle de los Caídos i el cas 3%, que assumirà l'Audiència Nacional. Farem balanç de la diada de Sant Jordi amb una taula especial formada per Iolanda Batallé, vicepresidenta de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana; Marià Marín, secretari tècnic del Gremi de Llibreters, i els escriptors Martí Gironell, Màrius Serra i Eva Baltasar. Els tertulians d'avui són: Margarita Sáenz-Diez, Miquel Puig, Ernest Benach i la historiadora Queralt Solé.

 • Més 324 - 24/04/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 24/04/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem l'aprovació del Parlament de la delegació del vot de Toni Comín, les conseqüències i les reaccions que ha provocat. També parlem de la possible candidatura de Manuel Valls a l'alcaldia de Barcelona i del càstig a Jordi Sànchez per gravar un missatge per a les eleccions del 21D.
  Comentem la campanya "El català, llengua comuna" que avui s'ha presentat, amb Òscar Escudé, president de Plataforma per la Llengua; Benedetta Tagliabue, arquitecta, i Dolo Beltrán, actriu.

  Avui, al "Més 324", analitzem l'aprovació del Parlament de la delegació del vot de Toni Comín, les conseqüències i les reaccions que ha provocat. També parlem de la possible candidatura de Manuel Valls a l'alcaldia de Barcelona i del càstig a Jordi Sànchez per gravar un missatge per a les eleccions del 21D. Comentem la campanya "El català, llengua comuna" que avui s'ha presentat, amb Òscar Escudé, president de Plataforma per la Llengua; Benedetta Tagliabue, arquitecta, i Dolo Beltrán, actriu.

 • Més 324 - 25/04/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 25/04/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem la dimissió de Cristina Cifuentes després de la difusió d'unes imatges en què es veu com suposadament roba unes cremes en un supermercat. També parlem de l'anunci de Ciutadans de recórrer la decisió de la mesa d'acceptar la delegació dels vots de Toni Comín i Carles Puigdemont i de la demanda de Foment del Treball perquè la vaga del 8N sigui declarada il·legal.
  Entrevistem Sergi Perelló, vicepresident general del sindicat Intersindical-CSC, i Míriam Hatibi, autora de "Mira'm als ulls. No és tan difícil entendre'ns".

  Avui, al "Més 324", analitzem la dimissió de Cristina Cifuentes després de la difusió d'unes imatges en què es veu com suposadament roba unes cremes en un supermercat. També parlem de l'anunci de Ciutadans de recórrer la decisió de la mesa d'acceptar la delegació dels vots de Toni Comín i Carles Puigdemont i de la demanda de Foment del Treball perquè la vaga del 8N sigui declarada il·legal. Entrevistem Sergi Perelló, vicepresident general del sindicat Intersindical-CSC, i Míriam Hatibi, autora de "Mira'm als ulls. No és tan difícil entendre'ns".

 • Més 324 - 26/04/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 26/04/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem la sentència del cas de La Manada de la secció segona de l'Audiència de Navarra del Palau de Justícia de Pamplona. També parlem de l'admissió a tràmit del Tribunal Constitucional de la impugnació per a la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. I seguim comentant les conseqüències de la dimissió de Cristina Cifuentes com a presidenta de la Comunitat de Madrid.
  Entrevistem Laia Serra, advocada penalista; Jaume Grau, autor de "Les clavegueres de l'Estat", i Arundhati Deosthale, editora i fundadora de l'ONG A&A Book Trust.

  Avui, al "Més 324", analitzem la sentència del cas de La Manada de la secció segona de l'Audiència de Navarra del Palau de Justícia de Pamplona. També parlem de l'admissió a tràmit del Tribunal Constitucional de la impugnació per a la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. I seguim comentant les conseqüències de la dimissió de Cristina Cifuentes com a presidenta de la Comunitat de Madrid. Entrevistem Laia Serra, advocada penalista; Jaume Grau, autor de "Les clavegueres de l'Estat", i Arundhati Deosthale, editora i fundadora de l'ONG A&A Book Trust.

 • Més 324 - 27/04/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 27/04/2018

  Avui, a "Més 324", analitzem les reaccions a la sentència del cas La Manada. També fem balanç dels sis mesos que han passat des que el Parlament va votar la declaració de la independència i abordem el rebuig de Junts per Catalunya a forçar la mesa del Parlament a desobeir.
  Entrevistem Víctor Jurado, autor de "La tardor de la llibertat"; Eric Toussaint, politòleg i autor de l'assaig "Sistema deute", i Carles Ribera, director del nou setmanari "La República".

  Avui, a "Més 324", analitzem les reaccions a la sentència del cas La Manada. També fem balanç dels sis mesos que han passat des que el Parlament va votar la declaració de la independència i abordem el rebuig de Junts per Catalunya a forçar la mesa del Parlament a desobeir. Entrevistem Víctor Jurado, autor de "La tardor de la llibertat"; Eric Toussaint, politòleg i autor de l'assaig "Sistema deute", i Carles Ribera, director del nou setmanari "La República".

 • Més 324 - 02/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 02/05/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem la eventual candidatura d'Elsa Artadi a la presidència de la Generalitat. També parlem de la carta d'ETA on anuncia la dissolució complerta de les seves estructures i de la investigació sobre els mestres de l'Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca.
  Coincidint amb el 50é aniversari del Maig del 68 comptarem amb una taula d'experts composada pel filòsof Ferran Saéz Mateu i els historiadors Jordi Casassas, Andreu Mayayo i Paola lo Cascio.
  Entrevistem a Ramon Font, portaveu de l'USTEC.

  Avui, al "Més 324", analitzem la eventual candidatura d'Elsa Artadi a la presidència de la Generalitat. També parlem de la carta d'ETA on anuncia la dissolució complerta de les seves estructures i de la investigació sobre els mestres de l'Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca. Coincidint amb el 50é aniversari del Maig del 68 comptarem amb una taula d'experts composada pel filòsof Ferran Saéz Mateu i els historiadors Jordi Casassas, Andreu Mayayo i Paola lo Cascio. Entrevistem a Ramon Font, portaveu de l'USTEC.

 • Més 324 - 03/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 03/05/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem el comunicat d'ETA en el qual comunica la seva dissolució. També parlem de l'embargament de l'Agència Tributària de 110.000 euros tant a Òmnium Cultural com a l'ANC perquè cada entitat faci efectiu el pagament de la sanció de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEDP), i abordem l'actualitat del ple del Parlament d'avui.
  Entrevistem a Antoni Segura, president del Centre d'Estudis i Documentació Internacionals a Barcelona; Martín Aranburu, politòleg, i Pedro Olalla, autor de "De senectute política" i "Grècia a l'aire".

  Avui, al "Més 324", analitzem el comunicat d'ETA en el qual comunica la seva dissolució. També parlem de l'embargament de l'Agència Tributària de 110.000 euros tant a Òmnium Cultural com a l'ANC perquè cada entitat faci efectiu el pagament de la sanció de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEDP), i abordem l'actualitat del ple del Parlament d'avui. Entrevistem a Antoni Segura, president del Centre d'Estudis i Documentació Internacionals a Barcelona; Martín Aranburu, politòleg, i Pedro Olalla, autor de "De senectute política" i "Grècia a l'aire".

 • Més 324 - 07/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 07/05/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem la sentència del TSJC que determina que la vaga del 8N va ser legal i legítima. També parlem de la compareixença de quatre exmembres de la Mesa del Parlament al tribunal Suprem, on el jutge Llarena els ha comunicat el seu processament per desobediència al permetre la tramitació de lleis del procés suspeses pel Constitucional. I comentem l'aval del Consell d'Estat al recurs d'inconstitucionalitat que vol presentar el govern contra la llei de investidura del Parlament.
  Entrevistem Joan Josep Nuet, diputat de Catalunya en Comú i exsecretari tercer de la Mesa del Parlament, i Valter Hugo Mae, escriptor i autor d'"Homes imprudentment poètics".

  Avui, al "Més 324", analitzem la sentència del TSJC que determina que la vaga del 8N va ser legal i legítima. També parlem de la compareixença de quatre exmembres de la Mesa del Parlament al tribunal Suprem, on el jutge Llarena els ha comunicat el seu processament per desobediència al permetre la tramitació de lleis del procés suspeses pel Constitucional. I comentem l'aval del Consell d'Estat al recurs d'inconstitucionalitat que vol presentar el govern contra la llei de investidura del Parlament. Entrevistem Joan Josep Nuet, diputat de Catalunya en Comú i exsecretari tercer de la Mesa del Parlament, i Valter Hugo Mae, escriptor i autor d'"Homes imprudentment poètics".

 • Més 324 - 08/05/2018
  Veure vídeo

  Més 324 - 08/05/2018

  Avui, al "Més 324", analitzem la compareixença dels exconsellers Santi Villa, Meritxell Borràs, Carles Mundó i de l'exdiputada de la CUP Mireia Boya davant del Tribunal Suprem, on el jutge Pablo Llarena els ha comunicat oficialment el seu processament per delictes de desobediència i de malversació. També parlem de les negociacions per a la investidura en els pròxims dies i dels últims resultats del baròmetre del CIS.
  Entrevistem Mireia Boya, exdiputada de la CUP al Parlament; Toni Castellà, portaveu i diputat de Demòcrates de Catalunya, i Valter Hugo Mãe, autor d'"Homes imprudentment poètics" .

  Avui, al "Més 324", analitzem la compareixença dels exconsellers Santi Villa, Meritxell Borràs, Carles Mundó i de l'exdiputada de la CUP Mireia Boya davant del Tribunal Suprem, on el jutge Pablo Llarena els ha comunicat oficialment el seu processament per delictes de desobediència i de malversació. També parlem de les negociacions per a la investidura en els pròxims dies i dels últims resultats del baròmetre del CIS. Entrevistem Mireia Boya, exdiputada de la CUP al Parlament; Toni Castellà, portaveu i diputat de Demòcrates de Catalunya, i Valter Hugo Mãe, autor d'"Homes imprudentment poètics" .

Anar al contingut