• Més 324 - 14/07/2021
  Veure vídeo

  Més 324 - 14/07/2021

  Avui, al "Més 324", informem de les noves mesures del govern per aturar la cinquena onada de la pandèmia de la Covid-19. I valorem la decisió del TC de declarar inconstitucional el confinament general de la població del primer estat d'alarma decretat per Pedro Sánchez. D'aquesta manera, els magistrats han acceptat parcialment el recurs presentat per l'extrema dreta de Vox i han argumentat que l'executiu central va suspendre drets fonamentals amb un instrument legal que tan sols permetia limitar-los.
  Entrevistem Mar Aguilera, professora de Dret Constitucional de la UB; Tània Alaix i Jesús Alturo, autors de l'assaig "El canonge Adaganell de Vic (CA. 860-925). Llavor de noves semences"; Jordi Campoy , músic i escriptor, i analitzem l'Economia de la Pandèmia amb Iolanda Fresnillo i Roger Medina

  Avui, al "Més 324", informem de les noves mesures del govern per aturar la cinquena onada de la pandèmia de la Covid-19. I valorem la decisió del TC de declarar inconstitucional el confinament general de la població del primer estat d'alarma decretat per Pedro Sánchez. D'aquesta manera, els magistrats han acceptat parcialment el recurs presentat per l'extrema dreta de Vox i han argumentat que l'executiu central va suspendre drets fonamentals amb un instrument legal que tan sols permetia limitar-los. Entrevistem Mar Aguilera, professora de Dret Constitucional de la UB; Tània Alaix i Jesús Alturo, autors de l'assaig "El canonge Adaganell de Vic (CA. 860-925). Llavor de noves semences"; Jordi Campoy , músic i escriptor, i analitzem l'Economia de la Pandèmia amb Iolanda Fresnillo i Roger Medina

 • Més 324 - 13/07/2021
  Veure vídeo

  Més 324 - 13/07/2021

  Avui, a "Més 324", informem de les dades i la situació de la cinquena onada de la pandèmia de la Covid-19. Analitzem la decisió de la secció cinquena de la sala contenciosa administrativa del Tribunal Suprem de desestimar la petició formulada tant per tres dirigents de Ciutadans com per Vox de suspendre cautelarment els reials decrets d'indult de les penes de presó als nou condemnats del procés que complien presó. I abordem que el cap de l'oposició al Parlament, Salvador Illa, considera que els fons per a les fiances per ajudar els exalts càrrecs de la Generalitat encausats pel Tribunal de Comptes s'emmarca dins de la legalitat.
  Entrevistem Lourdes Ciuró, consellera de Justícia, Francina Martí, presidenta de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, i Jaume C. Pons Alorda, escriptor, poeta i traductor.

  Avui, a "Més 324", informem de les dades i la situació de la cinquena onada de la pandèmia de la Covid-19. Analitzem la decisió de la secció cinquena de la sala contenciosa administrativa del Tribunal Suprem de desestimar la petició formulada tant per tres dirigents de Ciutadans com per Vox de suspendre cautelarment els reials decrets d'indult de les penes de presó als nou condemnats del procés que complien presó. I abordem que el cap de l'oposició al Parlament, Salvador Illa, considera que els fons per a les fiances per ajudar els exalts càrrecs de la Generalitat encausats pel Tribunal de Comptes s'emmarca dins de la legalitat. Entrevistem Lourdes Ciuró, consellera de Justícia, Francina Martí, presidenta de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, i Jaume C. Pons Alorda, escriptor, poeta i traductor.

 • Més 324 - 12/07/2021
  Veure vídeo

  Més 324 - 12/07/2021

  Avui, a "Més 324", informem de les mesures adoptades pel govern per aturar la cinquena onada de la pandèmia de la Covid-19. Analitzem el canvi de gabinet que ha fet Pedro Sánchez aquest cap de setmana. I abordem el fet que ERC i Junts s'han emplaçat a fer front comú als pressupostos de l'Estat.
  Entrevistem Pol Andinach, periodista, Roger Ruppmann, dissenyador, i Jaume Padrós, director del col·legi de metges.

  Avui, a "Més 324", informem de les mesures adoptades pel govern per aturar la cinquena onada de la pandèmia de la Covid-19. Analitzem el canvi de gabinet que ha fet Pedro Sánchez aquest cap de setmana. I abordem el fet que ERC i Junts s'han emplaçat a fer front comú als pressupostos de l'Estat. Entrevistem Pol Andinach, periodista, Roger Ruppmann, dissenyador, i Jaume Padrós, director del col·legi de metges.

 • Més 324 - 09/07/2021
  Veure vídeo

  Més 324 - 09/07/2021

  Avui, al "Més 324", informem que la cinquena onada de la pandèmia de la Covid-19 no ha tocat sostre, es preveu que els contagis arribin aviat als 40.000 setmanals i Salut manté l'aposta per la vacunació i la responsabilitat individual, mentre que algunes veus consideren que caldrien mesures més dràstiques. Abordem les declaracions de l'exconseller Raül Romeva en què ha afirmat que la taula de diàleg entre governs és urgent i prioritària l'endemà que el Parlament rebutgés la creació d'una altra taula de diàleg, en aquest cas entre els partits catalans. I comentem que el PSC, Ciutadans i el PP han demanat al Consell de Garanties Estatutàries que es pronunciï sobre si el fons creat pel govern per ajudar els 34 encausats pel Tribunal de Comptes s'ajusta a l'Estatut i a la Constitució.
  Entrevistem Ramon Tremosa, diputat de Junts; Roger Tugas i Mònica Hernández, periodistes i autors de l'assaig "Ferides d'exili", i Sílvia Sagalà, directora de la Casa Navàs de Reus.

  Avui, al "Més 324", informem que la cinquena onada de la pandèmia de la Covid-19 no ha tocat sostre, es preveu que els contagis arribin aviat als 40.000 setmanals i Salut manté l'aposta per la vacunació i la responsabilitat individual, mentre que algunes veus consideren que caldrien mesures més dràstiques. Abordem les declaracions de l'exconseller Raül Romeva en què ha afirmat que la taula de diàleg entre governs és urgent i prioritària l'endemà que el Parlament rebutgés la creació d'una altra taula de diàleg, en aquest cas entre els partits catalans. I comentem que el PSC, Ciutadans i el PP han demanat al Consell de Garanties Estatutàries que es pronunciï sobre si el fons creat pel govern per ajudar els 34 encausats pel Tribunal de Comptes s'ajusta a l'Estatut i a la Constitució. Entrevistem Ramon Tremosa, diputat de Junts; Roger Tugas i Mònica Hernández, periodistes i autors de l'assaig "Ferides d'exili", i Sílvia Sagalà, directora de la Casa Navàs de Reus.

 • Més 324 - 08/07/2021
  Veure vídeo

  Més 324 - 08/07/2021

  Avui, al "Més 324", informem del ple del Parlament en el qual el PSC ha presentat una moció per reclamar al president, Pere Aragonès, la constitució d'un "espai de diàleg" per parlar dels temes de país i que ha estat rebutjada amb 84 vots en contra, d'ERC, Junts, la CUP, Vox i el PP; 41 a favor, del PSC i els comuns; i 7 abstencions, de Ciutadans. Abordem que el Departament de Salut ha avisat que l'atenció primària està "fregant el col·lapse", amb un increment de contagis que s'ha disparat als més de 8.000 en les darreres 24 hores. I comentem l'ensurt d'aquest matí, a la roda de premsa de Pedro Sánchez a Lituània amb el president d'aquell país, a causa d'un avís d'amenaça real perquè dos avions russos no identificats sobrevolaven el mar Bàltic. I valorem el judici contra els dos mossos d'esquadra que acompanyaven Carles Puigdemont quan va ser detingut a Alemanya, que avui ha quedat vist per a sentència.
  Entrevistem Alícia Romero, portaveu del PSC al Parlament; Jordi Ludevid, arquitecte i urbanista; i Max Besora, escriptor.

  Avui, al "Més 324", informem del ple del Parlament en el qual el PSC ha presentat una moció per reclamar al president, Pere Aragonès, la constitució d'un "espai de diàleg" per parlar dels temes de país i que ha estat rebutjada amb 84 vots en contra, d'ERC, Junts, la CUP, Vox i el PP; 41 a favor, del PSC i els comuns; i 7 abstencions, de Ciutadans. Abordem que el Departament de Salut ha avisat que l'atenció primària està "fregant el col·lapse", amb un increment de contagis que s'ha disparat als més de 8.000 en les darreres 24 hores. I comentem l'ensurt d'aquest matí, a la roda de premsa de Pedro Sánchez a Lituània amb el president d'aquell país, a causa d'un avís d'amenaça real perquè dos avions russos no identificats sobrevolaven el mar Bàltic. I valorem el judici contra els dos mossos d'esquadra que acompanyaven Carles Puigdemont quan va ser detingut a Alemanya, que avui ha quedat vist per a sentència. Entrevistem Alícia Romero, portaveu del PSC al Parlament; Jordi Ludevid, arquitecte i urbanista; i Max Besora, escriptor.

 • Més 324 - 07/07/2021
  Veure vídeo

  Més 324 - 07/07/2021

  Avui, al "Més 324", abordem la trobada d'Oriol Junqueras, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Meritxell Serret i Raül Romeva amb Carles Puigdemont, Toni Comín i Valtònyc a la Casa de la República de Waterloo. Informem de la crida del president de la Generalitat, Pere Aragonès, al Parlament, on ha demanat a partits, entitats, agents econòmics i socials i a la societat en general sumar-se a un acord nacional per l'amnistia i el referèndum. I analitzem les dades més recents de la cinquena onada de la pandèmia de la Covid-19.
  Entrevistem Joan Ridao, director de l'Institut d'Estudis de l'Autogovern, i Pere Maruny, escriptor.

  Avui, al "Més 324", abordem la trobada d'Oriol Junqueras, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Meritxell Serret i Raül Romeva amb Carles Puigdemont, Toni Comín i Valtònyc a la Casa de la República de Waterloo. Informem de la crida del president de la Generalitat, Pere Aragonès, al Parlament, on ha demanat a partits, entitats, agents econòmics i socials i a la societat en general sumar-se a un acord nacional per l'amnistia i el referèndum. I analitzem les dades més recents de la cinquena onada de la pandèmia de la Covid-19. Entrevistem Joan Ridao, director de l'Institut d'Estudis de l'Autogovern, i Pere Maruny, escriptor.

 • Més 324 - 06/07/2021
  Veure vídeo

  Més 324 - 06/07/2021

  Avui, al "Més 324", informem que, a partir d'aquest cap de setmana, es torna a prohibir l'oci nocturn que es faci dins de locals tancats, de moment durant 15 dies, a causa de la rapidesa amb què es propaga la variant delta de la Covid-19 i l'augment de les interaccions socials. Abordem que la decisió del govern de crear una borsa de recursos financers nova per fer front a les fiances exigides pel Tribunal de Comptes: el Fons Complementari de Riscos, acollint-se al principi d'indemnitat que contempla l'estatut bàsic de la funció pública i que obliga l'administració a donar suport i tutela jurídica als seus funcionaris. I analitzem la visita al Parlament Europeu d'Estrasburg d'Oriol Junqueras, Carme Forcadell, Raül Romeva i Dolors Bassa.

  Entrevistem Rubèn Wagensberg, diputat d'ERC; Tiago Santos, economista i expert en formació de perfils digitals, i Lluís Maria Todó, filòleg, escriptori traductor.

  Avui, al "Més 324", informem que, a partir d'aquest cap de setmana, es torna a prohibir l'oci nocturn que es faci dins de locals tancats, de moment durant 15 dies, a causa de la rapidesa amb què es propaga la variant delta de la Covid-19 i l'augment de les interaccions socials. Abordem que la decisió del govern de crear una borsa de recursos financers nova per fer front a les fiances exigides pel Tribunal de Comptes: el Fons Complementari de Riscos, acollint-se al principi d'indemnitat que contempla l'estatut bàsic de la funció pública i que obliga l'administració a donar suport i tutela jurídica als seus funcionaris. I analitzem la visita al Parlament Europeu d'Estrasburg d'Oriol Junqueras, Carme Forcadell, Raül Romeva i Dolors Bassa. Entrevistem Rubèn Wagensberg, diputat d'ERC; Tiago Santos, economista i expert en formació de perfils digitals, i Lluís Maria Todó, filòleg, escriptori traductor.

 • Més 324 - 05/07/2021
  Veure vídeo

  Més 324 - 05/07/2021

  Avui, al "Més 324", informem que Salut estaria preparant noves restriccions davant l'augment de tots els indicadors de la pandèmia, sobretot a causa dels molts contagis que hi ha entre els joves, la població no vacunada encara. El risc de rebrot s'ha disparat i ha pujat prop de 300 punts de cop. Analitzem que l'Audiència de Madrid ha avalat el cartell de Vox contra els menors no acompanyats que va provocar la polèmica en les últimes eleccions madrilenyes. És la segona vegada que la justícia dona la raó a Vox davant de les denúncies i recursos de la Fiscalia i el PSOE.

  Avui, al "Més 324", informem que Salut estaria preparant noves restriccions davant l'augment de tots els indicadors de la pandèmia, sobretot a causa dels molts contagis que hi ha entre els joves, la població no vacunada encara. El risc de rebrot s'ha disparat i ha pujat prop de 300 punts de cop. Analitzem que l'Audiència de Madrid ha avalat el cartell de Vox contra els menors no acompanyats que va provocar la polèmica en les últimes eleccions madrilenyes. És la segona vegada que la justícia dona la raó a Vox davant de les denúncies i recursos de la Fiscalia i el PSOE.

 • Més 324 - 02/07/2021
  Veure vídeo

  Més 324 - 02/07/2021

  Avui, al "Més 324", informem de les dades de propagació de la variant delta de la SARS-CoV-2 a Catalunya. Abordem que avui, per primera vegada des de l'octubre del 2017, Josep Rull, Jordi Turull, Quim Forn i Jordi Sànchez s'han retrobat amb el president Carles Puigdemont. Amb l'indult, han pogut viatjar a Bèlgica i s'han reunit amb els exiliats a la Casa de la República. I analitzem que el secretari general de l'ONU, António Guterres, s'ha reunit amb Pedro Sánchez a La Moncloa i ha donat suport avui a l'aposta pel diàleg per superar el conflicte polític amb Catalunya.
  Entrevistem Jan Eeckhout, professor d'investigació ICREA del Departament d'Economia i Empresa de la UPF, que acaba de publicar l'assaig "The profit paradox. How thriving firms threaten the future of work" (La paradoxa del benefici. Com les empreses poderoses amenacen el futur del treball), editat per la Universitat de Princeton. I el dramaturg Xavier Albertí, que el pròxim 31 de juliol finalitza la seva etapa de vuit anys com a director artístic del Teatre Nacional de Catalunya.

  Avui, al "Més 324", informem de les dades de propagació de la variant delta de la SARS-CoV-2 a Catalunya. Abordem que avui, per primera vegada des de l'octubre del 2017, Josep Rull, Jordi Turull, Quim Forn i Jordi Sànchez s'han retrobat amb el president Carles Puigdemont. Amb l'indult, han pogut viatjar a Bèlgica i s'han reunit amb els exiliats a la Casa de la República. I analitzem que el secretari general de l'ONU, António Guterres, s'ha reunit amb Pedro Sánchez a La Moncloa i ha donat suport avui a l'aposta pel diàleg per superar el conflicte polític amb Catalunya. Entrevistem Jan Eeckhout, professor d'investigació ICREA del Departament d'Economia i Empresa de la UPF, que acaba de publicar l'assaig "The profit paradox. How thriving firms threaten the future of work" (La paradoxa del benefici. Com les empreses poderoses amenacen el futur del treball), editat per la Universitat de Princeton. I el dramaturg Xavier Albertí, que el pròxim 31 de juliol finalitza la seva etapa de vuit anys com a director artístic del Teatre Nacional de Catalunya.

 • Més 324 - 01/07/2021
  Veure vídeo

  Més 324 - 01/07/2021

  Avui, al "Més 324", informem que el Tribunal Suprem ha confirmat la condemna a Artur Mas, Francesc Homs, Joana Ortega i altres exalts càrrecs del govern que havien recorregut la fiança de 5 milions d'euros del Tribunal de Comptes per la consulta del 9N. Els afectats estudien presentar recurs d'empara al Constitucional. Analitzem que els comuns han reconegut que, amb la correlació de forces actual, serà molt difícil aconseguir un referèndum. I abordem que un jutjat de Tarragona ha aturat cautelarment les obres per a la retirada del monument franquista del riu Ebre a Tortosa fins que no es resolgui el recurs presentat pel Col·lectiu per la Reinterpretació del Monument a la Batalla de l'Ebre contra el projecte de desmantellament impulsat pel Departament de Justícia.
  Entrevistem Marta Rovira, secretària general d'ERC; Alba Sidera, periodista i autora de l'assaig "Feixisme persistent. Radiografia de la Itàlia de Mateo Salvini", i Alba Dalmau, escriptora i autora de la novel·la "Amor i no"

  Avui, al "Més 324", informem que el Tribunal Suprem ha confirmat la condemna a Artur Mas, Francesc Homs, Joana Ortega i altres exalts càrrecs del govern que havien recorregut la fiança de 5 milions d'euros del Tribunal de Comptes per la consulta del 9N. Els afectats estudien presentar recurs d'empara al Constitucional. Analitzem que els comuns han reconegut que, amb la correlació de forces actual, serà molt difícil aconseguir un referèndum. I abordem que un jutjat de Tarragona ha aturat cautelarment les obres per a la retirada del monument franquista del riu Ebre a Tortosa fins que no es resolgui el recurs presentat pel Col·lectiu per la Reinterpretació del Monument a la Batalla de l'Ebre contra el projecte de desmantellament impulsat pel Departament de Justícia. Entrevistem Marta Rovira, secretària general d'ERC; Alba Sidera, periodista i autora de l'assaig "Feixisme persistent. Radiografia de la Itàlia de Mateo Salvini", i Alba Dalmau, escriptora i autora de la novel·la "Amor i no"

 • Més 324 - 30/06/2021
  Veure vídeo

  Més 324 - 30/06/2021

  Avui, al "Més 324", informem que el Tribunal de Comptes ha elevat a definitives les peticions de fiança d'un total de 5,4 milions d'euros per a una trentena d'excàrrecs dels governs Mas i Puigdemont, que acusen d'haver dedicat aquesta quantitat a promocionar el procés i el referèndum a l'estranger. D'aquesta manera, s'han rebutjat les al·legacions dels advocats de Puigdemont, Mas, Junqueras, Romeva, Mas-Colell o l'exsecretari general del Diplocat, Albert Royo, entre d'altres. Ara tenen 15 dies per dipositar aquests diners i, si no ho fan, els embargaran el patrimoni. Abordem el ple del Congrés d'avui, on Pedro Sánchez ha donat detalls de la concessió dels indults i ha tancat la porta a un referèndum pactat a Catalunya.
  Entrevistem Maria Victòria Alsina, consellera d'Acció Exterior i Govern Obert; Marc Sanjaume, politòleg; i analitzem l'economia de la pandèmia amb Iolanda Fresnillo i Roger Medina.

  Avui, al "Més 324", informem que el Tribunal de Comptes ha elevat a definitives les peticions de fiança d'un total de 5,4 milions d'euros per a una trentena d'excàrrecs dels governs Mas i Puigdemont, que acusen d'haver dedicat aquesta quantitat a promocionar el procés i el referèndum a l'estranger. D'aquesta manera, s'han rebutjat les al·legacions dels advocats de Puigdemont, Mas, Junqueras, Romeva, Mas-Colell o l'exsecretari general del Diplocat, Albert Royo, entre d'altres. Ara tenen 15 dies per dipositar aquests diners i, si no ho fan, els embargaran el patrimoni. Abordem el ple del Congrés d'avui, on Pedro Sánchez ha donat detalls de la concessió dels indults i ha tancat la porta a un referèndum pactat a Catalunya. Entrevistem Maria Victòria Alsina, consellera d'Acció Exterior i Govern Obert; Marc Sanjaume, politòleg; i analitzem l'economia de la pandèmia amb Iolanda Fresnillo i Roger Medina.

 • Més 324 - 29/06/2021
  Veure vídeo

  Més 324 - 29/06/2021

  Avui, al "Més 324", abordem la reunió al Palau de La Moncloa entre el president del govern espanyol Pedro Sánchez i el president de la Generalitat Pere Aragonès. Informem de la liquidació provisional complementària realitzada pel Tribunal de Comptes, que reclama un total de 5.422.879 euros als líders del procés, i que avui ha citat les defenses dels expresidents catalans Artur Mas i Carles Puigdemont, així com l'exvicepresident Oriol Junqueras, entre d'altres, per comunicar-los els expedients. I parlem de l'aprovació per part del Consell de Ministres de l'avantprojecte de la llei trans, que, si tira endavant, permetrà el canvi de nom i sexe al DNI sense cap informe mèdic, a partir dels 14 anys.
  Entrevistem els escriptors Jordi Puntí i Samantha Hunt.

  Avui, al "Més 324", abordem la reunió al Palau de La Moncloa entre el president del govern espanyol Pedro Sánchez i el president de la Generalitat Pere Aragonès. Informem de la liquidació provisional complementària realitzada pel Tribunal de Comptes, que reclama un total de 5.422.879 euros als líders del procés, i que avui ha citat les defenses dels expresidents catalans Artur Mas i Carles Puigdemont, així com l'exvicepresident Oriol Junqueras, entre d'altres, per comunicar-los els expedients. I parlem de l'aprovació per part del Consell de Ministres de l'avantprojecte de la llei trans, que, si tira endavant, permetrà el canvi de nom i sexe al DNI sense cap informe mèdic, a partir dels 14 anys. Entrevistem els escriptors Jordi Puntí i Samantha Hunt.

 • Més 324 - 28/06/2021
  Veure vídeo

  Més 324 - 28/06/2021

  Avui, al "Més 324", informem dels actes de recepció als presos indultats que s'han fet al Palau de la Generalitat i al Parlament. Abordem la jornada de demà, en què una quarantena de càrrecs i excàrrecs de la Generalitat estan citats al Tribunal de Comptes, a Madrid, un cop finalitzada la instrucció de la despesa exterior de la Generalitat entre els anys 2011 i 2017. I analitzem els indicadors del coronavirus, que continuen mantenint una tendència a l'alça, amb un l'índex de positivitat dels tests que torna a superar el 5%, una dada que no es veia des de principis de maig.
  Entrevistem Francesc Homs, advocat, i Josep Antoni Acebillo, arquitecte i autor de l'assaig "Urbanisme disruptiu, urbanitat 'glocal'".

  Avui, al "Més 324", informem dels actes de recepció als presos indultats que s'han fet al Palau de la Generalitat i al Parlament. Abordem la jornada de demà, en què una quarantena de càrrecs i excàrrecs de la Generalitat estan citats al Tribunal de Comptes, a Madrid, un cop finalitzada la instrucció de la despesa exterior de la Generalitat entre els anys 2011 i 2017. I analitzem els indicadors del coronavirus, que continuen mantenint una tendència a l'alça, amb un l'índex de positivitat dels tests que torna a superar el 5%, una dada que no es veia des de principis de maig. Entrevistem Francesc Homs, advocat, i Josep Antoni Acebillo, arquitecte i autor de l'assaig "Urbanisme disruptiu, urbanitat 'glocal'".

 • Més 324 - 22/06/2021
  Veure vídeo

  Més 324 - 22/06/2021

  Avui, "Més 324" ofereix un programa especial dedicat a l'aprovació dels indults als presos independentistes. Els analitzem amb Joan Queralt, catedràtic de Dret Penal de la UB, i Marc Molins, advocat penalista.
  Entrevistem Blanca Bragulat, parella de Jordi Turull; Montse Bassa, germana de Dolors Bassa, i Toni Comín, eurodiputat de JxCAT.

  Avui, "Més 324" ofereix un programa especial dedicat a l'aprovació dels indults als presos independentistes. Els analitzem amb Joan Queralt, catedràtic de Dret Penal de la UB, i Marc Molins, advocat penalista. Entrevistem Blanca Bragulat, parella de Jordi Turull; Montse Bassa, germana de Dolors Bassa, i Toni Comín, eurodiputat de JxCAT.

 • Més 324 - 21/06/2021
  Veure vídeo

  Més 324 - 21/06/2021

  Avui, al "Més 324", informem de la conferència de Pedro Sánchez al Liceu, en què ha comunicat que el Consell de Ministres de demà aprovarà la concessió d'indults a les preses i presos polítics independentistes. I abordem el debat de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa i la votació de l'informe en què es reclama la posada en llibertat dels presos polítics i la fi de la persecució dels exiliats. Aquest informe, que es titula "Han de ser jutjats els polítics per les manifestacions fetes en l'exercici del seu mandat?", aborda la situació a Turquia i també a Espanya, arran de la persecució contra els líders del procés i el judici als responsables de l'1-O.
  Entrevistem François Calvet, senador nord-català; Josep Casadevall, exjutge del Tribunal Europeu de Drets Humans; i Mariola Dinarés, periodista i autora de l'assaig "Felicitat digital. Mètode popap per gaudir del món digital".

  Avui, al "Més 324", informem de la conferència de Pedro Sánchez al Liceu, en què ha comunicat que el Consell de Ministres de demà aprovarà la concessió d'indults a les preses i presos polítics independentistes. I abordem el debat de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa i la votació de l'informe en què es reclama la posada en llibertat dels presos polítics i la fi de la persecució dels exiliats. Aquest informe, que es titula "Han de ser jutjats els polítics per les manifestacions fetes en l'exercici del seu mandat?", aborda la situació a Turquia i també a Espanya, arran de la persecució contra els líders del procés i el judici als responsables de l'1-O. Entrevistem François Calvet, senador nord-català; Josep Casadevall, exjutge del Tribunal Europeu de Drets Humans; i Mariola Dinarés, periodista i autora de l'assaig "Felicitat digital. Mètode popap per gaudir del món digital".

Anar al contingut