Temporada final

Héctor Lozano, creador de la sèrie
 

Queda clar que la fórmula filosofia i adolescència ha funcionat. Escriure la tercera i última temporada de Merlí ha estat un repte, sobretot si es té en compte que plataformes com Netflix han comprat la sèrie. 

L'important ha estat escriure-la mantenint l'interès de l'espectador per aquests personatges que ja coneix, però, alhora, afegint-hi elements d'interès. En aquest sentit he volgut afegir nous personatges a la sala de professors: el Gabi, la Silvana… I, també, pares i mares nous, com la mare de la Tània o el pare del Marc.

La tercera temporada de Merlí és la més madura de totes i, alhora, el fantàstic  equip de professionals que ha fet la sèrie també té més experiència en aquest món del Merlí que ha enganxat tants espectadors. Aquesta temporada és la traca final, que estic segur que enganxarà tant o més que les anteriors.

Els Peripatètics estan aprenent a encarar l'edat adulta. Els conflictes que expliquem aquest any són més profunds i més complicats. És una temporada un pèl més fosca, però no deixa de tenir la llum de Merlí i dels Peripatètics.  

Eduard Cortés, director de la sèrie

 

Rodar la tercera temporada de "Merlí" ha estat un repte apassionant. El repte ha vingut de l'exigència de mantenir el nivell de les dues primeres temporades i respondre a les expectatives dels seguidors de sèrie. I la passió, d'una vivència inesborrable que ens recordarà sempre que l'èxit no s'explica sense la intensitat i l'energia desbordant d'un equip increïble.

Ara que ja ha acabat el rodatge i som a la sala de muntatge, revisant el material i acabant de donar forma als capítols, crec que hem superat el repte amb bona nota. Estic convençut que els espectadors gaudiran veient els nous capítols tant com nosaltres ho hem fet rodant-los. Que s'agafin fort a la cadira: comencen les emocions.

L'última temporada té molta força i no deixarà indiferent a ningú. És el colofó ideal per a una sèrie i unes històries que han enganxat a tanta gent. El Merlí ens va prometre que ens faria trempar amb la filosofia, ho ha fet i estic segur que ho seguirà fent. Ens ha marcat per sempre, a nosaltres, els espectadors, i als seus estimats peripatètics. Ha estat un dels professors inoblidables de la nostra vida. 

Anar al contingut