Carlos Cuevas s'explica a "Merlí, sapere aude"
Carlos Cuevas s'explica a "Merlí, sapere aude"
El protagonista de "Merlí" comença nova etapa

"Merlí. Sapere aude": els nous amics de Pol Rubio

La nova vida de Pol Rubio (Carlos Cuevas) a la universitat sembla que no serà gens tranquil·la. Cares noves com el Biel (Pere Vallribera) o l'Oti (Claudia Vega), però també una que repeteix: Bruno Bergeron (David Solans).

Nous amics, nous professors i descobertes intel·lectuals i sexuals. Això és el que li espera al protagonista de "Merlí. Sapere Aude", Pol Rubio, l'alumne destacat del professor Merlí Bergeron i que ha estat l'escollit per seguir l'univers de la sèrie.

Durant el rodatge, ja s'ensumava que la nova entrega mantindria l'esperit del títol original. Tant els protagonistes com els creadors darrere de les càmeres ens advertien que mostrarien un món on el carismàtic Pol hauria d'"aprendre a viure d'una manera diferent". És el pas de l'adolescència a la joventut. "Un procés autoconeixement", com explicava el mateix Carlos Cuevas, l'actor que dona vida al personatge.

 

Les bones vibracions que desprén el nou projecte, capitanejat de nou per l'Hector Lozano, també es van poder veure durant la presentació de la sèrie a Barcelona. El programa "Tot es mou" hi va assistir i va entrevistar els protagonistes. "És la sèrie més bonica de l'any", afirma Cuevas. Segons explica, "Merlí: sapere aude" és més madura, adulta, eflexiva i  valenta.

En aquesta nova etapa, en Pol troba un nou referent vital, la catedràtica d'Ètica María Bolaño (María Pujalte).

Per altra banda, en Pol mantindrà també l'amistat amb en Bruno (David Solans), fill d'en Merlí a qui també podrem veure en la segona temporada de "Les del 'hoquei". La seva relació s'enforteix a causa de la mort del professor interpretat per Francesc Orella. Tot i que en Bruno "ja no vol estar perseguint en Pol" i "no es deixa trepitjar tant", assegura Solans.

El que és clar és que el cercle d'amics d'en Pol creix al claustre de la facultat de Filosofia de la UB amb en Biel (Pere Vallribera), l'Oti (Claudia Vega), la Minerva (Azul Fernández) i en Rai (Pablo Capuz). El protagonista haurà d'adaptar-se a una nova situació, un lloc on no el coneixen i on el rol de líder de l'institut "ha desaparegut".

ARXIVAT A:
Carlos Cuevas
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut