Marc Vilaseca
Marc Vilaseca
Quan les hormones es revolucionen

Les deu pallassades més memorables de Marc Vilaseca

No descobrim cap secret si diem que el Marc Vilaseca és el pallasso oficial de "Merlí". Va estrenar tercera temporada fent un calbo a la foto oficial de la classe i no para de sorprendre

El gran dels germans Vilaseca és tota una revolució d'hormones. Ho ha demostrat des de la primera temporada de la sèrie i sembla que en aquesta darrera entrega no ho serà menys. Repassem les seves intervencions més incontrolables. 

1. Les cadires són traïdores

Qui ha dit que les cadires només serveixen per asseure's? Segons el Vilaseca, segurament també serveixen per...

 

2. Calbo a la foto

Un dels grans moments immortalitzats per a la posteritat de l'Àngel Guimerà. Serà increïble recuperar aquesta foto d'aquí uns anys. 

 

3. Un noi sensible

Com bé sabem, el Marc porta el teatre a la sang. I no només la comèdia! Com a prova, aquesta escena, en què recitava Shakespeare.

 

4. Testosterona pels núvols

El Marc, com el Merlí, sap que amb la poesia no hi ha prou per lligar. Les seves tècniques, no obstant, sovint són difícils de defensar en públic.

 

5. Testosterona pels núvols (de la teoria... a la pràctica)

Va provar de posar les seves tècniques en pràctica i el resultat va ser el que gairebé tots els espectadors ens esperàvem.

 

6. Aprenent de xantatgista

El Marc es va atrevir, en el capítol 8 de la primera temporada, a fer xantage al Merlí. Això sí que és inconsciència!

 

7. La filosofia és saber fer-se preguntes

Al Marc li encanten les classes del Merlí, i el Merlí ha aprés a prendre's la seva actitud amb filosofia. Així vam obrir el curs la segona temporada.

 

8. Una carrera prometedora com a professor substitut

Realment, on està més còmode el Marc és de cara al públic. En el capítol 17, "Kant", els seus companys el van convidar a substituir Eugeni Bosch. No us ho perdeu!

 

9. Entregat a la causa

Si s'ha de lluitar per una causa justa, es fa. El Marc ho va tenir clar a l'hora de donar suport a la Quima. En cinc paraules: espectacular vestit de tigressa rosa. 

 

10. Dinamitzador sociocultural

En definitiva, en un sol segon, el Marc és capaç de passar del "teatre orgànic" a la festa universal. Ell sap molt bé com muntar una festa en majúscules!

Anar al contingut