Avui, a les 22.05, a TV3

El Pol, a la universitat: estrenem "Merlí, sapere aude"

La sèrie continua la història de Pol Rubio, l'alumne preferit de Merlí Bergeron. En Pol segueix els passos del seu antic professor i comença la carrera de filosofia a la Universitat de Barcelona

"Merlí, sapere aude", amb Bruno (David Solans) i Pol (Carlos Cuevas)
"Merlí, sapere aude", amb Bruno (David Solans) i Pol (Carlos Cuevas)

"Merlí. Sapere aude", l'"spin-off" de la sèrie original de TV3 produïda per Veranda TV, continua la història de Pol Rubio, l'alumne preferit de Merlí Bergeron. En Pol segueix els passos del seu antic professor i comença la carrera de filosofia a la Universitat de Barcelona. En aquesta nova etapa serà clau la trobada amb María Bolaño (María Pujalte), una àcida professora que veurà el gran potencial d'en Pol i el marcarà de manera definitiva. La Bolaño pressiona constantment en Pol, i l'obliga a desprendre's de la seva actitud fatxenda i a encarar la seva nova vida de manera adulta.

Entre els nous companys del Pol destaca el Rai (Pablo Capuz), un noi ric i displicent que rep el Pol amb arrogància i superioritat. L'actitud del Rai despertarà el rebuig del Pol i farà sorgir una rivalitat entre ells, gairebé com un joc, que derivarà en alguna cosa més que una amistat. La Minerva (Azul Fernández), l'Oti (Claudia Vega) i el Biel (Pere Vallribera) completen el grup d'amics amb qui el Pol experimentarà tot allò que la vida universitària els ofereix. Però no tot serà nou per al Pol. Mantindrà la relació d'amistat amb el Bruno, fill del Merlí i company d'institut, que fa la carrera d'història en una facultat propera. El Bruno, que no s'ha oblidat del Pol, intentarà seduir-lo i continuar la relació que havien començat.

"Merlí. Sapere aude" és una sèrie sobre els començaments, els nous reptes i el viatge cap a la maduresa, amb la mirada particular que ofereix, novament, la filosofia. En última instància, aquest és l'esperit d'aquest "spin-off", expressat en el "sapere aude" del títol: atrevir-se a saber, a aprendre, a descobrir.

Anar al contingut