Bruno Bergerón (David Solans)
Bruno Bergerón (David Solans)

Bruno Bergeron

Bruno Bergeron (David Solans)

El Bruno és fill del Merlí Bergeron, el professor de Filosofia. Per a ell és molt complicat tenir un pare a classe que dóna la nota davant dels amics, quan precisament a ell li agrada ser discret.

És un noi extravertit que té una ironia que li ve del seu pare i de la seva àvia. També de part del seu pare ha après a tenir mala llet i saber-se queixar de les coses, i llavors s'oblida del que és la discreció.

El Bruno comença una nova vida quan la seva mare marxa a Roma per feina, i ell s'ha de quedar a viure amb el pare (estaven separats). La relació amb el pare és distant i complicada.

El Bruno té bon rotllo amb tothom, però especialment amb la Tània. Són inseparables i es tenen molta confiança. Quan està amb ella, sempre se sent lliure i no ha de fingir res; és ben bé una via d'escapament per al Bruno.

A la segona temporada, com que ja ha sortit de l'armari, se sent més alliberat, i, per tant, se'l veu més feliç. Però troba a faltar el seu amor italià, que va conèixer a l'estiu i que va deixar a Roma.

Anar al contingut