El personatge del Pol (Carlos Cuevas) de la sèrie "Merlí"
El personatge del Pol (Carlos Cuevas) de la sèrie "Merlí"
L'esperat "spin-off" de Merlí es rodarà durant 10 setmanes a Barcelona

Arrenca el rodatge de "Merlí: sapere aude"

El rodatge de l'"spin-off" titulat "Merlí: sapere aude" començarà dilluns, 20 de maig, tindrà lloc en localitzacions com la Universitat de Barcelona, el barri Gòtic, el Raval i la platja de Barcelona, i durarà unes 10 setmanes.

Tindrà de protagonista el Pol (Carlos Cuevas), l'alumne preferit del Merlí. D'altra banda, Héctor Lozano, creador de la sèrie original de Televisió de Catalunya produïda per Veranda TV, seguirà al capdavant del projecte.

 

"Merlí: sapere aude" és la primera producció original Movistar+ que es gravarà en català.

L'esperat "spin-off" de la sèrie "Merlí" ja té data d'inici de rodatge. El dia 20 de maig el personatge del Pol Rubio (Carlos Cuevas) tornarà a les aules i iniciarà els seus estudis a la Facultat de Filosofia, mesos després de la mort de Merlí, moment en el qual s'acabava la sèrie original.

El rodatge de "Merlí: sapere aude" durarà unes 10 setmanes i comptarà amb diferents escenaris, com la Universitat de Barcelona, ​​el barri Gòtic, el Raval i la platja de Barcelona.

Fa uns mesos, Movistar+ va anunciar l'acord amb TV3 que permetia la continuïtat de "Merlí", garantint així una vida nova per a la sèrie d'èxit, que es podrà seguir en exclusiva a Movistar+ a partir de finals del 2019. TV3 l'oferirà un any després de l'estrena. Com totes les sèries de producció original, "Merlí: sapere aude" estarà disponible sencera sota demanda en exclusiva a Movistar+.

"Merlí" és una sèrie original de Televisió de Catalunya produïda per Veranda TV. Les tres temporades que va durar es van emetre amb un gran èxit per TV3, en "prime time", amb quotes de pantalla de més del 22%. Ara arriba "Merlí: sapere aude", una aposta de producció de Movistar+ amb la col·laboració de TV3 que mantindrà l'essència de la sèrie.

Aquesta ficció l'escriurà el mateix Héctor Lozano, també la produirà Veranda TV i tindrà el mateix equip creatiu i tècnic de les temporades anteriors, per garantir-ne el segell "Merlí", que va agradar tant als seguidors de la sèrie original.

 

La visió de l'autor

"Després d'un any sense escriure ‘Merlí', el trobava a faltar. Per aquesta raó vaig acceptar l'entusiasta proposta de Movistar demanant-me ‘més Merlí'." - Héctor Lozano, creador de 'Merlí'"

 

Ara ha arribat el moment d'anunciar que Movistar+ estrenarà en exclusiva "Merlí: sapere aude", l'"spin-off" de "Merlí" centrat en el personatge del Pol Rubio i en el seu pas per la Facultat de Filosofia.

Com viu el Pol la seva vida sense el Merlí? Com s'adapta a la Facultat? Quines noves amistats tindrà? S'enamorarà? Movistar+ es llança a l'aventura d'estrenar una sèrie en català per a tot Espanya. Escriure la sèrie en la seva llengua original és mantenir l'essència i el to de "Merlí", i crec que la decisió de Movistar+ ha estat molt valenta.

Els fans de "Merlí" tenen ànsies de saber més. No només els espectadors catalans, sinó també els de la resta d'Espanya i de Llatinoamèrica. Escriure pensant que hi ha tanta gent que espera i desitja el que estàs escrivint és un luxe.

En la seva primera classe, el Merlí va pronunciar unes paraules que van quedar gravades en la ment del Pol: "Us vull desperts, no us deixeu arrossegar per l'opinió de la majoria, tingueu criteri propi!" Aquestes paraules es resumeixen en la màxima d'Horaci: "sapere aude" (atreveix-te a saber). I d'aquí el títol...

"Merlí: sapere aude": la sèrie se centrarà en el desig d'aprendre del Pol Rubio, i en el seu procés maduratiu, amb la universitat com a escenari principal. Tot girarà al voltant del Pol: la família, els nous amics, els nous professors i els nous amors... I també el Bruno, el seu amic incondicional, i fill del Merlí. Perquè els espectadors saben que el Pol i el Bruno acabaran sent parella. Però... com arribaran a consolidar aquest amor? Doncs això: "sapere aude!" - Héctor Lozano, creador de "Merlí"

 

 

Anar al contingut