Amb participació de TV3

"Mediterráneo", al Festival Internacional del Cine de Roma

"Mediterráneo", la primera ficció que explica el naixement de l'ONG Open Arms, participarà en la Secció Oficial de la 16a edició del Roma Film Fest.

La pel·lícula "Mediterráneo", dirigida per Marcel Barrena, amb Eduard Fernández i Dani Rovira com a protagonistes, va tenir la première internacional al setembre, a la 69a edició del Festival de Sant Sebastià. Ara ha estat seleccionada per participar en la Secció Oficial del Roma Film Fest, que es farà del 14 al 24 d'octubre a la capital romana. La pel·lícula va ser una de les finalistes que optaven a representar Espanya, als Oscars d'aquest any.

El film, amb la participació de TV3, és la primera ficció que explica el naixement de l'ONG Open Arms, amb històries d'homes i dones anònims que lluiten cada dia per salvar vides al mar.

La trama explica com, la tardor del 2015, dos socorristes, l'Òscar (Eduard Fernández) i el Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a Lesbos (Grècia), impactats per la fotografia d'un nen ofegat en aigües del Mediterrani. En arribar-hi, descobreixen una realitat colpidora: milers de persones arrisquen la vida cada dia travessant el mar en embarcacions precàries i fugint de conflictes armats. Tot i això, ningú hi fa tasques de rescat.

Juntament amb l'Esther (Anna Castillo), el Nico (Sergi López) i altres membres de l'equip, lluitaran per donar suport a milers de persones que ho necessiten. Per a tots, aquest viatge inicial suposarà una odissea que els canviarà la vida. "Mediterráneo" és una lluita per sobreviure al mar, un medi moltes vegades hostil en què compta cada vida.

La fotografia de "Mediterráneo" és de Kiko de la Rica, i la música d'Arnau Bataller. És una producció de Lastor Media, Fasten Films, Arcadia Motion Pictures, Cados Producciones (Espanya) i Heretic (Grècia), amb la participació de Televisió de Catalunya, RTVE i Movistar+, amb el finançament de l'ICAA i l'ICEC, i amb el suport de Creative Europe-MEDIA Programme.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut