Avui, a les 22.50, a TV3

Un capítol amb obstacles, a "Matriculats"

Els obstacles del Pol Molina, que s'enfrontarà amb l'examen pràctic i amb una cosa encara pitjor: la temuda plaça Espanya de Barcelona. Els espectadors coneixeran la Jana, una noia de 21 anys amb un gran esperit de superació; per a ella, ni la cadira de rodes és una dificultat. I també podran veure la primera pràctica de la Miri de "MasterChef", una nova matriculada que corre molt, i no només al volant: s'ha proposat treure's el carnet en un temps rècord, menys d'un mes.
Miri Pérez - Matriculats

El dilluns 25 de juny, a les 22.05, arriba un altre episodi de "Matriculats", l'aposta de TV3 per a la nit del dilluns. Un docusoap en clau d'humor, produït per TV3 amb la col·laboració de Triacom Audiovisual, sobre el món de les autoescoles, que mostra les peripècies de tot tipus d'alumnes per aconseguir el carnet de conduir. Òscar Dalmau posa veu a un format ple d'històries sorprenents que tenen com a protagonistes alumnes, professors i examinadors.

A Catalunya, cada any hi ha més de 70.000 persones que obtenen el permís de conduir. Darrere de cada èxit hi ha un munt de pràctiques, d'hores de teoria i, sobretot, una infinitat d'anècdotes. "Matriculats" segueix tot el procés: des del primer dia de l'alumne a l'autoescola fins a l'examen pràctic. Entremig, els protagonistes viuran mil i una aventures a la temuda jungla de l'asfalt.

"Matriculats" se centra en el seguiment d'uns quants alumnes en el procés d'obtenció de diferents tipus de permís de conducció. L'espectador és testimoni de primera mà de l'evolució dels alumnes, del seu procés d'aprenentatge, de la relació que tenen amb professors i examinadors, i de les vivències dins i fora del vehicle. Les situacions reals es complementen amb una veu en off que en reforça els aspectes còmics i acompanya l'espectador d'una història a l'altra. I els alumnes no són els únics que passen nervis als exàmens; també se sabrà com viuen l'ofici els examinadors i els professors d'autoescola.

 

tv3.cat/matriculats

Twitter