Qui és Aretha La Galleta? T'expliquem qui és la "influencer" de "Matriculats"
Qui és Aretha La Galleta? T'expliquem qui és la "influencer" de "Matriculats"
La conductora youtuber de "Matriculats"

Qui és Aretha La Galleta? T'expliquem qui és la "influencer" de "Matriculats"

El seu nom real és Aretha Fusté Jiménez, té 24 anys i és de Barcelona. Encaixa del tot en la idea preconcebuda que tots podem tenir d'una noia jove i moderna d'avui dia boja per les tendències i les xarxes socials. Quan navegues per la seva web, aviat t'adones que algú ben intel·ligent s'amaga darrera un sobrenom suposadament naïf... arethalagalleta.

El seu perfil d'Instagram és seguit per més de 274.000 usuaris i el seu canal de Youtube té més de 125.000 subscriptors, però molts espectadors de TV3 la van descobrir en el segon episodi de "Matriculats", el docureality que les nits de dilluns mostra les peripècies al volant d'una sèrie d'alumnes en procés d'obentenció del seu permís de conduir. La seva primera pràctica pot passar a la posteritat com un dels moments memorables del programa. Com diria la veu en off de l'Oscar Dalmau, "serà capaç d'aguantar tot el trajecte sense mirar el mòbil?".

El cert és que no és només la desimboltura i naturalitat d'Aretha davant la càmera el que atrapa. La jove, llicenciada en Relacions Públiques i Publicitat a la Universitat Abat Oliba CEU, ha sabut rendibilitzar els seus interessos i les seves passions, construint-se una professió que li permet ser i viure com vol. Diu de si mateixa que és presumida, aficionada a l'"streetstyle", i que la seva feina li permet cultivar una altra de les seves passions: viatjar i conèixer llocs nous, d'altres cultures.

A aquestes alçades ja té el cor robat als espectadors de "Matriculats" que, per cert, la nit de dilluns va ser seguit per 369.000 espectadors (un 13'4% de quota de pantalla). 

Aquesta va ser la pràctica de gir de la matriculada Youtuber on tots vam aprendre quin és el superconsell a l'hora de posar-se al volant: zero drames, sempre "smile"!

Aretha comfesa que de petita disfrutava amb vells coneguts del Super3, com són en "Doraemon" i el "Shin Chan", però la seva gran il·lusió actualment és la de treure's el carnet de conduir. Ho aconseguirà abans que acabi aquesta primera temporada de "Matriculats"? Seguirem les seves passes, i accelerades, de prop.

 

"Matriculats" es va estrenar el 28 de maig i s'emet a TV3 els dilluns a les 21.55

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut