Matinades "Gran reserva", a TV3
De dilluns a divendres, les matinades de TV3 s'omplen de "Gran reserva". El celler de la casa s'obre a l'espectador per permetre-li revisitar una selecció dels millors programes produïts al llarg dels més de 30 anys de producció.

Matinades "Gran reserva", a TV3

De dilluns a divendres, les matinades de TV3 s'omplen de "Gran reserva". El celler de la casa s'obre a l'espectador per permetre-li revisitar una selecció dels millors programes produïts al llarg dels més de 30 anys de producció.Qui no recorda un personatge com Sandra Camaca? O l'entranyable Palomino, fet per Oriol Grau? I què podem dir de l'Indiana Jones a la catalana, l'Oliana Molls, interpretat per Pep Parés?

TV3 s'ha posat a remenar en el seu celler de produccions i el que ha trobat són "Grans reserves": programes amb solera, que el pas del temps no ha malmès i que mantenen intactes les qualitats de quan van ser creats.

A partir de dilluns, les matinades permetran que es recuperin programes, xous, espais culturals o sèries com "Teresina S.A.", "Una altra cosa", "La Lloll", "L'illa del tresor" o "Guaita què fan ara".

Anar al contingut