Divendres, a les 22.50, a TV3

Mario Casas protagonitza "El fotògraf de Mauthausen"

Basada en una increïble història real, el film explica la història de Francesc Boix, un fotògraf que arrisca la seva vida en planejar l'evasió d'uns negatius que demostraran al món les atrocitats comeses pels nazis en l'infern del camp de concentració austríac
Mario Casas, amb una càmera de fotos a les mans, a "El fotògraf de Mauthausen"
Mario Casas a "El fotògraf de Mauthausen"

Amb l'ajuda d'un grup de presoners espanyols que lideren l'organització clandestina del camp de concentració de Mauthausen, Francesc Boix, un pres que treballa en el laboratori fotogràfic del camp, arrisca la seva vida en planejar l'evasió d'uns negatius que demostraran al món les atrocitats comeses pels nazis en l'infern del camp de concentració austríac. Milers de fotografies que mostren des de dins tota la crueltat d'un sistema. Les fotografies que Boix i els seus companys aconsegueixen salvar serviran per condemnar alts càrrecs nazis durant el judici de Nuremberg de 1946, en què Boix participa com a testimoni clau.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA

Productora: Rodar y Rodar, 2018
Direcció: Mar Targarona
Guió: Alfred Pérez-Fargas i Roger Danès
Intèrprets: Mario Casas (Francesc Boix), Richard Van Weyden (Ricken), Alain Hernández (Valbuena), Adrià Salazar (Anselmo), Eduard Buch (Fonseca) i Stefan Weinert (Ziereis)
Director de fotografia: Aitor Mantxola
Música: Diego Navarro

Anar al contingut