Davant l'evolució de la crisi i com està afectant la nostra societat, TV3, Catalunya Ràdio i La Fundació La Marató de TV3 tiren endavant una acció excepcional: la Marató per la pobresa.

Un únic programa

La Marató per la pobresa és una marató puntual que es farà el 27 de maig, presentada per Antoni Bassas i Agnès Marquès sota el lema "Que ningú es quedi fora de joc". El programa combinarà la divulgació i la sensibilització amb l'entreteniment: reportatges, entrevistes amb testimonis, voluntaris, professionals de les entitats i experts, accions al plató i connexions amb les activitats.

En definitiva, volem mostrar les moltes cares de la pobresa al nostre país a partir de persones en situació de risc o d'exclusió social i també a partir de la feina de les entitats que des de fa temps treballen transversalment en aquest terreny.

Sensibilització i mobilització

Segons les últimes dades conegudes, la taxa de risc de la pobresa afecta gairebé un 20% de la població adulta de Catalunya i un 23,4% dels infants i joves. Per això, la Marató per la pobresa voldivulgar, sensibilitzar i mobilitzar la societat perquè aculli totes les iniciatives d'entitats i persones que vulguin ajudar els que ajuden.

Rigor i transparència

Els 20 anys d'experiència de La Marató de TV3 ens aportaran la qualitat, la transparència i el rigor per recaptar fons, que serviran per finançar projectes socials centrats en l'assistència, l'habitatge, la inserció sociolaboral i la infància.

També a Internet

La preparació de la Marató per la pobresa es pot seguir a través del blog del programa i el Facebook i el Twitter de La Marató.

Catalunya Ràdio

El dia de la Marató per la pobresa, Catalunya Ràdio emetrà un programa especial de 9 a 1 del migdia, conduït per Sílvia Còppulo, amb testimonis i experts sobre l'exclusió social i la pobresa. Una programació que donarà el relleu a la marató televisiva.
Anar al contingut