Els conductors dels programes de TV3 i Catalunya Ràdio amb la samarreta de La Marató 2021
Els conductors dels programes de TV3 i Catalunya Ràdio amb la samarreta de La Marató 2021
Amb il·lustració de Jordi Labanda

Una samarreta per celebrar els 30 anys d'"alegria i esperança" que desperta La Marató

Per celebrar el 30 aniversari de La Marató, la Fundació La Marató posa a la venda una samarreta solidària amb una il·lustració de Jordi Labanda, artista reconegut internacionalment, que vol reflectir l'esperit optimista i participatiu que ha acompanyat el projecte durant tres dècades

Amb el programa del 19 de desembre, La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio assolirà la trentena emissió. Gràcies al suport de la ciutadania, el projecte solidari que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va crear el desembre de 1992 s'ha convertit en un esdeveniment social de primera magnitud, en un dels principals motors de la recerca biomèdica a Catalunya i en una impulsora de la divulgació i la sensibilització en l'àmbit de la salut.

Per celebrar tres dècades d'emoció, de confiança, d'esforç i de solidaritat, la CCMA i la Fundació La Marató de TV3 posen a la venda diversos articles de marxandatge solidaris amb La Marató que tenen una il·lustració dissenyada per l'artista de reconeixement internacional Jordi Labanda. La samarreta, amb una línia per a adults i una altra per a infants (20 i 18 euros respectivament), és l'article principal, però també hi ha la bossa de roba (14 euros), la llibreta (12 euros) i la tassa de ceràmica (10 euros).

Per promocionar aquests articles, els conductors dels programes de TV3 i Catalunya Ràdio, cares ben conegudes per l'audiència de les cadenes, s'han posat la samarreta en un acte de solidaritat i agraïment amb tothom qui ha fet possible aquesta trajectòria d'èxit que aquest any arriba al 30è aniversari.

Pel que fa a la col·laboració del dissenyador de la il·lustració, Jordi Labanda ha explicat que va encarar el projecte "amb molta il·lusió" i que el seu objectiu era fer un disseny que reflectís els valors de La Marató: "Hi he volgut expressar l'alegria, la comunió i l'esperança que desperta aquest projecte mític de la solidaritat al nostre país." Amb aquesta idea, tenia molt clar el que volia: "He dibuixat trenta rostres que simbolitzen els trenta anys d'aquesta aventura amb colors plens de vida i amb una vibració tan alta com la que genera La Marató", ha revelat.

Tots els productes es poden comprar, de manera exclusiva, a la botiga virtual de TV3 i Catalunya Ràdio. Els beneficis obtinguts se sumaran al marcador d'aquesta edició de La Marató, dedicada a la salut mental.

GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut